Ahoj,
lze u FF2(r.v. 2008) nějak nastavit horní doraz okna u řidiče? Mam elektronické ovládání předních oken, a když chci okno zavřít, musím spínač držet. Problém je v tom, že se to podle mě nevypne na nějakým koncáku, ale motor pořád valí, i když je to už na doraz, dokud spínač nepustím.
Normálně by mi to nevadilo, ale děsně mi v autě vržou plasty na dveřích a všiml jsem si, že když se zavře okno až uplně nadoraz, tak se ta guma a obložení okolo skla nějak divně zdeformuje a pak to všechno začne děsne vrzat. Když ho o pár milimetrů posunu dolů, tak už je to v pohodě.
Tak mě jenom zajímalo, jestli je to nějaká obecná vlastnost, nebo mi tam někde něco chybí, případně dělám neco blbě.
Díky, Černobog.
Elektrické dovírání oken
- Cernobog
- Nováček
Elektrické dovírání oken
Ford Focus II kombi Titanium, 1.6 TDCI 80kW, r.v. 11/2008, barva bílá
Ford Focus 1.6 kombi Ghia , r.v. 99, barva modrofialová

- krocanecek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektrické dovírání oken
no a nevyměnoval si baterku nebo tak něco ??
každopádně bych je zkusil znovu "naprogramovat" najdeš to v knížce jak na to.
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 53&t=11711
každopádně bych je zkusil znovu "naprogramovat" najdeš to v knížce jak na to.
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 53&t=11711
Ford Focus 2.0 TDCI without DPF 

- Adow
- Člen klubu
Ne, nic neprogramovat, programuje se na 4 oknech v elektrice. U 2 oken je automatický sjezd dolů jen u řidiče a nahoru nikde.
Chování, které popisuješ je normální. Neřeš okna a pořiď si glycerin na těsnění kolem dveří
Chování, které popisuješ je normální. Neřeš okna a pořiď si glycerin na těsnění kolem dveří

Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- Cernobog
- Nováček
Super diky, to jsem presne potreboval vedet. Porad mi to vrtalo hlavou, jestli je to normalni a byl jsem z toho nesvuj co s tim mam.
Tesneni na dverich jsem promazaval silikonem, ale vrze mi spis ten plast ve dverich, ale zkusim to nekdy rozebrat a podivat se co by se tam dalo jeste promaznout. Ted to resim tak, ze necham skla vzdycky trosku sject dolu a je to o dost lepsi, akorat se to blbe odhaduje, protoze kdyz to necham moc sject, tak je tam trosku dira a je slyset hluk z venku. Ale zase co by clovek za ty prachy chtel
Tesneni na dverich jsem promazaval silikonem, ale vrze mi spis ten plast ve dverich, ale zkusim to nekdy rozebrat a podivat se co by se tam dalo jeste promaznout. Ted to resim tak, ze necham skla vzdycky trosku sject dolu a je to o dost lepsi, akorat se to blbe odhaduje, protoze kdyz to necham moc sject, tak je tam trosku dira a je slyset hluk z venku. Ale zase co by clovek za ty prachy chtel

Ford Focus II kombi Titanium, 1.6 TDCI 80kW, r.v. 11/2008, barva bílá

-
- Nováček
mam presne ten isty problem... pytal som sa na to v servise a jedina odpoved bola, ze to robia vsetky fordy - mal som auto este v zaruke, takze sa im to zjavne chcelo riesit...
FoFo combi, 2009, 1.6 74kw, Trend X, Moondust