Elektrické dovírání oken

Odpovědět
Cernobog
Nováček
Nováček

Elektrické dovírání oken

Příspěvek od Cernobog » 11.06.2012 08:59

Ahoj,

lze u FF2(r.v. 2008) nějak nastavit horní doraz okna u řidiče? Mam elektronické ovládání předních oken, a když chci okno zavřít, musím spínač držet. Problém je v tom, že se to podle mě nevypne na nějakým koncáku, ale motor pořád valí, i když je to už na doraz, dokud spínač nepustím.

Normálně by mi to nevadilo, ale děsně mi v autě vržou plasty na dveřích a všiml jsem si, že když se zavře okno až uplně nadoraz, tak se ta guma a obložení okolo skla nějak divně zdeformuje a pak to všechno začne děsne vrzat. Když ho o pár milimetrů posunu dolů, tak už je to v pohodě.

Tak mě jenom zajímalo, jestli je to nějaká obecná vlastnost, nebo mi tam někde něco chybí, případně dělám neco blbě.

Díky, Černobog.
Ford Focus II kombi Titanium, 1.6 TDCI 80kW, r.v. 11/2008, barva bílá
Ford Focus 1.6 kombi Ghia , r.v. 99, barva modrofialová
Obrázek

krocanecek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektrické dovírání oken

Příspěvek od krocanecek » 20.06.2012 10:51

no a nevyměnoval si baterku nebo tak něco ??
každopádně bych je zkusil znovu "naprogramovat" najdeš to v knížce jak na to.
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 53&t=11711
Ford Focus 2.0 TDCI without DPF :)

Adow
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Adow » 20.06.2012 12:23

Ne, nic neprogramovat, programuje se na 4 oknech v elektrice. U 2 oken je automatický sjezd dolů jen u řidiče a nahoru nikde.
Chování, které popisuješ je normální. Neřeš okna a pořiď si glycerin na těsnění kolem dveří :D

Cernobog
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cernobog » 20.06.2012 12:27

Super diky, to jsem presne potreboval vedet. Porad mi to vrtalo hlavou, jestli je to normalni a byl jsem z toho nesvuj co s tim mam.

Tesneni na dverich jsem promazaval silikonem, ale vrze mi spis ten plast ve dverich, ale zkusim to nekdy rozebrat a podivat se co by se tam dalo jeste promaznout. Ted to resim tak, ze necham skla vzdycky trosku sject dolu a je to o dost lepsi, akorat se to blbe odhaduje, protoze kdyz to necham moc sject, tak je tam trosku dira a je slyset hluk z venku. Ale zase co by clovek za ty prachy chtel :D
Ford Focus II kombi Titanium, 1.6 TDCI 80kW, r.v. 11/2008, barva bílá
Ford Focus 1.6 kombi Ghia , r.v. 99, barva modrofialová
Obrázek

kengu
Nováček
Nováček

Příspěvek od kengu » 20.06.2012 13:11

mam presne ten isty problem... pytal som sa na to v servise a jedina odpoved bola, ze to robia vsetky fordy - mal som auto este v zaruke, takze sa im to zjavne chcelo riesit...
FoFo combi, 2009, 1.6 74kw, Trend X, Moondust

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“