Měl jsem naprosto totéž kolem té 90km/h a když bylo auto v tahu do kopce a ještě do zatáčky, tak to bylo nejhorší. V autorizovaném servisu hned věděli o co jde a nechal jsem si to i ukázat. Jen nevím, jestli to dokážu dobře popsat - neznám odborné termíny

. Jedná se kloub na nápravě - je to taková trojhranná trubka, do které je vsunutá poloosa na konci které jsou 3 otočné válečky. Každý váleček se opírá o vnitřní stěnu té trubky. Tím pádem se může poloosa volně "viklat" v té trubce na libovolnou stranu - je to vlastně kloub - ale přitom se může otáčet pouze dohromady jen s tou trubkou trojhranou

uff. No a problém je v tom, že v té trubce ty válečky časem vymelou miniaturní důlky (sotva prstem hmatatelné) a udělá se vůle. Teda tři vůle. No a odtud ty vibrace. Mi to začlo po ujetí cca. 110.000 km. Vibrace by časem nadělaly paseku na dalších věcech v řízení, tak jsem holt nechal vyměnit rovnou obě...
Mám před sebou fakturu, doslova cituji:
sada - oprava spoj. konst. rychl. 5689,-
sada - oprava spoj. konst. rychl. 6775,-
gufero poloosy ES-97... 2ks 153,-
Práce (Výměna vnitř. stejn. kloubu, gufera poloosy, zjištění závady, zkušeb. jízda) 1.875,-
To vše bez DPH! Nakonec jsem dostal slevu (zrovna probíhala nějaká akce ve Fordu obecně) a celkem s DPH jsem vysolil 14.509,-
Nicméně závada odstraněna. Tak snad ti to nějak pomůže...