Vítám všechny názory a rady, předem Děkuji...
Moje odpoved:Ahoj sice jsem hledal,ale nenašel můj problém.Mám problém s volantem.Když vytáhnu klíček,tak necvakne a volantem můžu točit jak chci.Prostě se nazamkne.To by mě ani tak netrápilo,ale mám strach,aby se to nějak samo nezamklo za jízdy.Nevíte na co se pro jistotu mrknout?Díky.
no a:Ja mel to samy. Kdyz sem delal v servisu udrzbu, tak jsem jim to rekl a oni ten mechanizmus snad nejak rozebrali, ale hlavne promazali (urcite nic nemenili) a od ty doby (2007) je klid. Pred tim nez jsem to tam dal, tak stacilo po vytazeni klicku do spinacky trochu jakoby prstem klepnout a ono to "cvaklo" a volant zamklo.
Myslim ze ten mechanizmus musi bejt delanej tak, ze kdyz tam klicek je strcenej, tak se to nema sanci zamknout.
p.s.: volant se zamknul ve Skode 125 znamemu - pri jizde z kopce vypinal motor, lec jednou ho nejen vypnul, ale i vytahnul klicek. Sel pres budku, ale nastesti ne do lesa...
Díky Tvé informaci s klepnutím jsem hned mazal to vyzkoušet a vono to cvaklo.Hned na začátku zámku vyjede takovej bázmek,tak jsem tak stříknul WD a šlape to.A podle jak to funguje se to nemůže zamknout páč klíč na to tlačí a odskočí to až po vytažení.Takže díky,že sem to nemusel pracně rozebírat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů