občas nestartuje tdci

Motor, převodovka ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
vomat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

občas nestartuje tdci

Příspěvek od vomat » 30.01.2007 21:45

Koukám,že se tady řeší spoustu problémů a taky pár nestartujících ropáků.Já mám maličko jiný problém :cry: Občas(asi 4*) se stalo,že mi můj C-max s TDCi 2.0 100KW nejde normálně natočit.Respektive natočím ho,ale asi tak 5sec velmi silně kolísá okolo neutrálních otáček,vůbec nereaguje na plynovej pedál.Nikde nic nezvykle nebliká ani nesvítí a když zkusím nastartovat krátce za sebou,tak to chcípne po 2sec a když startuju s delší prodlevou,tak beží déle.Byl jsem s tím v servisu a měnili "ergo ventil?" a palivovej filtr.Nu a rok to jezdilo jako by to bylo nový :P Neveděl by nekdo(třeba Foki :lol: ) co s tím? P.S.Když to natočím,tak to jede jako drak,teda jako dospělej dvoulitr.
FORD:-) Focus C-MAXXXXXX 2.0 TDCi

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 30.01.2007 22:03

Nekde tu najdes, jak zaslepit EGR ventil. To by treba mohlo pomoci. Kolik mas za ten rok najeto? Nechces si zase vymenit palivovy filtr? :wink:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

vomat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vomat » 30.01.2007 22:16

Najel jsem asi 20tis.kiláků a jsem úplně blbej,ale nefím kde ergo ventil je a vůbec netuším ani kde je filtr.Bohužel jsem k C-Maxu nikde nesehnal kížku od KOOPu.Nu a jelikož to bylo do listopadu v záruce,tak jsem do toho ani nehrabal,teda až na muziku :lol:

Odpovědět

Zpět na „Motor“