Ahoj lidi,
mám stejný problém, auto vypovědělo službu.
Mám koupený ojetý FF 1,6 GHIA LPG(včetně doplňování oleje) rv. 2002, 120 tkm, dovoz z Německa.
Koupeno v lednu 2007 cca tři cesty do dnešní doby.
Naposledy ve středu jsem jel bez jakýchkoliv obtíží.
Dnes jsem usedl za auto a nic. Po otočení klíčkem na II zůstávají svítit kontrolky motoru, baterky a oleje. Myslel jsem, že jsem nějakým "nedopatřením" vyšťavil baterku, ale to se nepotvrdilo - vše jelo OK světla, ventilátor.... i imobilizer zhasnul tak, jak měl - tedy OK. Myslel jsem, že jsem nedopatřením překodoval klíče, jak jsem se později dozvěděl v manuálu, že je to možné provést několikerým "vytahováním" dvou kodovaných klíčků. Ty jsem zatím od koupě nechal na jednom svazku.
Auto jsme nechával před nákupem proklepnout i přes počítač v autorizovaném servise ve FM a jediné co našli bylo přeplněné množství oleje, který tekl po pravé straně motoru a to taky dali do pořádku. Ještě mě upozornili na standardní problémy FF tj. úniku oleje od gufera, které byly již lehce avizovatelné.
A dnes prostě ani není slyšet startér, prostě to ani neškytne. Můj sjkromný neodborný odhad je, že potíž bude někde v elektrice (cívka ?, pojistky..), vzhledem k tomu že vše ostatní elektrické ve voze funguje.
Jo a ten spínač dodávky paliva najdu kde, našel jsem tam (vlevo od pravých dveří ) totiž dle manuálu jen plastovou krytku, ale pod ní žádný spínač nebyl vidět, raději jsem tam nic nezkoušel strkat
Přecházel jsem na FF z favorita, takže pro mě osobně skok jak blázen

a taky docela nemilé překvapení hned po koupi.
Prosím o radu, popř. i zkušenosti se sevisem v Novém Jičíně. Dle prozatimích informací vypadá ten servis jakžtakž OK i cenově.
Kdyby ČB nebyly tak daleko, objednal bych se k FOKIMU