Mám fokuse 1,8TDci r.v. 2003 který má original vysokovýkonné výbojky. /+ předepsané vybavení/. Poradí mí někdo jak vyměnit parkovací žárovku? Musí se vymontovat světlomet ? Když ano tak jak? /má automatické seřizování světlometů/ Děkuji předem za každou radu.
Jožka z Vyškova
Výměna parkovací žárovky
-
- Test driver
Re: Výměna parkovací žárovky
Pokud máš tenké prsty, tak pootočíš a vytáhneš. Ale je tam přístup, jak k penězům.
Celý světlomet ven jde, ale 2 šrouby jsou zhora a 3 je dole - musíš tam jít z kapsy podběhu, takže povolit šrouby plastového krytu, odhrnout, natáhnout ruku a povolit třetí šroub.
Pak vytáhneš celý světlomet, a buď odpojíš kabelový svazek a máš světlo venku, nebo tu parkovačku vyměníš bez odpojení kabelového svazku.
Naklápění světel je uvnitř, takže se toho neboj. Ideálně, po demontáži světlometů, si nechat zkontrolovat nastavení, aby jsi případně neoslňoval.
Celý světlomet ven jde, ale 2 šrouby jsou zhora a 3 je dole - musíš tam jít z kapsy podběhu, takže povolit šrouby plastového krytu, odhrnout, natáhnout ruku a povolit třetí šroub.
Pak vytáhneš celý světlomet, a buď odpojíš kabelový svazek a máš světlo venku, nebo tu parkovačku vyměníš bez odpojení kabelového svazku.
Naklápění světel je uvnitř, takže se toho neboj. Ideálně, po demontáži světlometů, si nechat zkontrolovat nastavení, aby jsi případně neoslňoval.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna parkovací žárovky
zapomel jsi ma masku , protoze jde pres roh svetla .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé