Dobry den, v patek jsem koupil auto a jel snim domu 400km, rano jsem kontroloval ostatni dulezite naplne coz bylo i kapalina k servu (ktere bylo slyset po ujeti tech 400km) bylo tam dost pod "min" a po ceste na benzinku, kde jsem olej chtel koupit zaclo vynechavat servo a vydavat dost podivne zvuky, pote co jsem koupil olej do toho serva, tak zvuk neprestal a zaclo mi tect nekde v mistech pod tim cidlem (nebo co to je, vedou tam asi dva kabely s konektorem). Zajimalo by me, jestli to servo je v haji nebo jak to resit...Predem dekuji za odpoved
PS: nemohl jsem najit tento problem na tomto forum
Tece servo
- Scooby
- Junior
Re: Tece servo
No nejdriv by to chtelo zjistit odkud presne to servo utika, fotka zdejsim odbornikum hodne pomuze..
To ses pred koupi auta nepodival na stav naplne a nadrzky
?
Taky si napis do podpisu o jaky auto se jedna, alespon rok a model
To ses pred koupi auta nepodival na stav naplne a nadrzky

Taky si napis do podpisu o jaky auto se jedna, alespon rok a model

-

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+
-
- Nováček
Kontroloval jsem akorat vodu a olej...taky se stmivalo a ja mel pred sebou 400km na letnich gumach, tak jsem trochu honil cas... Jo fotka, pokusim se zitra to co nejdriv vyfotit...Neni mozny ze se nejak zavzdusnilo a ted to rve ten vzduch ven?
Ujel jsem stim, po doliti tak kilometr teprve a auto radsi odstavil, abych to jeste vic nedonicil :/
Ujel jsem stim, po doliti tak kilometr teprve a auto radsi odstavil, abych to jeste vic nedonicil :/
Ford Focus 2001 2.0 16V
-
No, já jsem měl při koupi Fíka podobný problém, ale věděl jsem o něm - když jsem auto prohlíželi, tak jsme si všimli, že tam dole něco teče a po krátkém zkoumání a očuchávání oleje jsme došli k tomu, že je to čerpadlo serva. Auto jinak v pořádku a tak jsem ho po konzultaci s mechanikem vzal - prý to trochu téct může a pokud to je jediná závažnější věc, tak ať s tim chvíli jezdím a uvidíme.
Po 2 dnech a 500 km byla nádržka skoro prázdná, tak jsem sehnal olej do automatických převodovek, asi 14 dní poctivě doléval a poté následovala výměna - že se s tím nic jiného nedá dělat. Měnil jsem stejně i klínový řemen a jednu zlotřilou napínací kladku, tak to aspoň bylo při jednom. Z druhovýroby mě vyšlo na cca 6000 Kč.
Po 2 dnech a 500 km byla nádržka skoro prázdná, tak jsem sehnal olej do automatických převodovek, asi 14 dní poctivě doléval a poté následovala výměna - že se s tím nic jiného nedá dělat. Měnil jsem stejně i klínový řemen a jednu zlotřilou napínací kladku, tak to aspoň bylo při jednom. Z druhovýroby mě vyšlo na cca 6000 Kč.
Ford Focus 1.6 16v Combi, 2001