Pada nafta
- vavris2
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Pada nafta
Zdravím pánove mám menší, ale zato zavežnej problem a to ten, že mi přes noc spadava nafta, ale nafta mi padá jenom když stojím na rovnem podkladě za to když stojím s mírneho kopce čumakem dolu tak mi nafta nepadá neví nekdo čím by to mohlo být vyměnil jsem v palivovem filtru tu membranu, ale tou to není a ješte jsem tady četl, že na to je nejaká celá sada která obdahuje tu membránu a nejake ventily nevite jestli by to mohlo být tím ?? Už me to nebaví když každe rano musím jit manuálne napumpvat a odvzdušnovat system a tím pádem i namáhat baterku
Ford Mondeo Notchback MK-II, 1.8 TD rv.1996 66kw
- vavris2
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pada nafta
Nikdo neměl nikdy podobný problem jako já ?
Rad bych to vyřešil už mě to štve
Někdy padá a nekdy ne
tzv nekdy to někde přisáva vzduch a nekdy ne
prosim porad te mi nechce se mi to davat do servisu a platit za to veleke peníze když to muže být nejaka prkotina 

- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, někde jsem to tady už četl, ale moc nevím kde - zkus to tady prohledat...
- vavris2
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No já se pokoušel hledat, ale nejsem s toho moc moudrý a taky většina sekcí je u Fofa a nejsem si jist zda palivova soustava bude stejná 

- E.T.VOLAT
- Nováček
Ahoj. Měl jsem podobný problém. Pokud jsem nechal montyho stát čumákem z kopce, nafta nepadla. Po hledání, kudy jde vzduch jsem došel na to, že rychlo spojky jsou špatné. Vyhodil jsem je, nahradil je zahradní hadicí z Baumaxu, cena byla kolem 100kč a od té doby mám klid.