Mám na vás delikátní otázku:)Jsem čerstvím majitelem Mondeo 1.8 sci,ale mám tedka otázečky tipu-jestli jsem vůbec koupí tohoto tipu motoru udělal dobře

Ma.rt-Tohle jsem trošku potřeboval slyšet.No spotřeba je docela pěkná oproti bývalemu Peugeotu 406 2.0.Tedka momentálně jezdím za 8.1 litru,ale zaroveň jsem jel dalku na šestou rychlost za 6.3 litruMa.rt píše:Ted uz to neresten motor je vybornej, ze je v nem hodne elektroniky, to je pravda. ale ze by se to casto sypalo, o tom jsem moc neslysel. uzivej se exotickeho motoru a uvidis, mel bys aspon neco setrit ne benzinu v porovnani s klasikou, tak nez se neco po... treba neco nastradas
Buceek07-doufám že jsi nemyslel že to co mě rachta v interiru by mohl byt špatny egr ventil???buceek07 píše:Hoši nestrašte....je jich málo, ale jsou!! A to že by se tam něco extra kurvilo se neobjevuje a to ani tady na fóru a to je co řict. Jasny je to daný tim že je jich málo, ale žádny strachy....co odchází občas je ten egr, kterej je u benzínu čistě elektronicky řízenej a stojí +- 9000....
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 68&t=27361
Mart-Katy tam jsou tři jooooMa.rt píše:katy jsou tam sand tri, civka na kazdem valci a jeste do toho ten "pocitac" co to vsechno ridi.. ted uz to fakt neres... ta spotreba je pekna...
...a 3 lambdasondyLion píše:Katy tam jsou tři jooooti si dělaš srandu ne???
Tu je o sci popisane asi najviac:Minulý týden se v nízkých otáčkách začal sem tak ozývat obzvláště při rozjezdu "chramot" a zvedla se spotřeba o 0,8l/100km - jezdím pořád stejné trasy, takže je to divné, dneska se na to koukali v servisu - po neděli vymění svíčky (mají už za sebou 85000 km a tak by to mohla být příčina)... uvidíme. Jinak vše OK.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů