Zatékání pod okno
-
- Nováček
Zatékání pod okno
Na okně u spolujezdce mám trochu odchlípnutou těsnící gumu - z venku. Zkoušel jsem ji vytáhnout a narovnat nebo naopak trochu pokřivit aby lépe těsnila...trochu to pomohlo, ale pořád mi zatíká do dveří. Dá se ta guma někde koupit? Nebo měl s tím někdo podobný problém a vyřešil to? Díky za všechny rady...
- vijaCZEk
- Zkušený
Re: Zatékání pod okno
Ahoj, mám podobnej problém. U spolujezdcovýho okna mám asi půl centimetru fugu z venku..Zatím jsem to neřešil, nebylo moc času, ale taky bych to chtěl dát do pořádku..Má někdo nějakou zkušenost?
-
- Nováček
vijaczek píše:Ahoj, mám podobnej problém. U spolujezdcovýho okna mám asi půl centimetru fugu z venku..Zatím jsem to neřešil, nebylo moc času, ale taky bych to chtěl dát do pořádku..Má někdo nějakou zkušenost?
jo jo...tak já mám úplně to samo...né po celé délce, ale kousek od zrcátka a právě že mi tam dost teče:-/ chtěl jsem tu gumu koupit novou, ale nikde to nemůžu sehnat. Ještě mě napadlo tu gumu "zvětšit" silikonem aby to doléhalo na okno...ale nevim no:-/
- miki21
- Test driver
A co stáhnout okýnko,tu gumu něčím nahřát a trochu přitvarovat?
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
to nevím jestli pomůže, protože guma je vyztužená drátem nebo něčím podobným....po sundání se dá tvarovat, ale pak se špatně nasazuje a většinou je zase mezera někde jinde...ale nahřát jsem to ještě nezkoušel...zkusím a uvidim;)miki21 píše:A co stáhnout okýnko,tu gumu něčím nahřát a trochu přitvarovat?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a kam ti zateka ? do auta ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
do auta ne, ale do dveří jo. Nevim zda to je z výroby nebo zda to udělal majitel předemnou, ale ze spodu dveří jsou malé dírky, kterýma voda vyteče když otevřu dveře...ale bojím se zimy aby mi tam nezateklo, nezmrzlo a nepopraskalo to tam. A taky to asi nedělá nejlépe motorku stahování oken.foki píše:a kam ti zateka ? do auta ?
- vijaCZEk
- Zkušený
Já mám ten stejný problém, ale po pravdě ještě nebyl čas se tím nějak víc zabývat
jen o tom vím ale když si představím kolik tam může vody natýct..tak to dobrý určitě není. Mám tam díru asi 0,5cm a samo o sobě to k tomu přimáčknout nejde..Zkusíš ten trik s nahříváním mfly?
Pak napiš jak si dopadl.

-
- Nováček
jak bude chvilka, tak zkusim a dám vědět...vijaczek píše:Já mám ten stejný problém, ale po pravdě ještě nebyl čas se tím nějak víc zabývatjen o tom vím ale když si představím kolik tam může vody natýct..tak to dobrý určitě není. Mám tam díru asi 0,5cm a samo o sobě to k tomu přimáčknout nejde..Zkusíš ten trik s nahříváním mfly?
Pak napiš jak si dopadl.
-
- Nováček
Tak nahřátí nepomohlo....další nápady? Mě už toho moc nenapadá čím to opravit...

- vijaCZEk
- Zkušený
-
- Nováček
Zkoušel jsem i silikonem zadělat škvíru a pak žiletkou odříznout od okna aby šlo okno stahovat...ale bohužel...okno ten silikon strhne, když se stahuje:(