Nazor na ojete ST-kombi

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
FrFill
Pokročilý
Pokročilý

Nazor na ojete ST-kombi

Příspěvek od FrFill » 26.08.2011 21:13

Tak dnes sem se byl mrknout na toto ST->http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/9161511
mam v planu vyměnit moje auto za nejaky novější model a tak sem narazil tohle STčko :) .A ted k autu co se mě zda v pohode:auto vypada z venku celkem pěkne,vše sedí,lícuje ani se nezda že je po nehode,ma sice "par" drobnych odřenim ale ty přisuzuju beznemu provozu :wink: .Po otevřeni vše v interieru funguje i opotřebeni naznačuje najete kilometry,rzi kolem lemu dveří je taky velmy malo a z pod motoru taky nic neteče

a ted k tomu co je na nem špatne: :dih:
1.po nastartovaní zustala svítít žluta kontrolka diag.motoru,ale motor běžel celkem v klidně
2.a to mně zneklidnuje celkem dost je že v expanzní nadržce chybělo celkem dost nemrznoucí kapaliny po dolití a nasledné projížce se teplota na budíku nedostala ani do poloviny a to bylo dneska fakt teplo :nixw: .auto stalo cca 4-5min. na volnobehu v bazaru a pak se jelo 5km tam a zpět
3.po projetí jsem si všiml že prave zadní kolo meně brzdí(zustala na něm rez)to zas takovej problem neni :wink:
a za 4.z kufru se ozývali kovove rany (ja si myslim že to byl vyfuk,ale mohlo by to být i uložení na tlumiči

Taaaak snad jsem na nic nezapomněl a co vy na to jsou to problemy velky a ruce pryč a nebo to stojí za hřích a par tisíci korun a udelat si radost :nixw: :nazdravi:
"UŽ NE "Ford Focus 16 16V combi rv.9/99,alu 16",K/N vložka
Obrázek
Obrázek

Konik
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Nazor na ojete ST-kombi

Příspěvek od Konik » 26.08.2011 21:28

Nebrat. Je to stočenka. Už se probíralo tady a tady. Podle servisní knížky mělo v prosinci 2009 216 tis., takže teď může mít reálně tak 260...
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)

FrFill
Pokročilý
Pokročilý

Re: Nazor na ojete ST-kombi

Příspěvek od FrFill » 27.08.2011 15:32

:evil: no jo musim příste víc prolítnout forum :dih: .....a už ani ty zimaky k němu nebyli :puke_r:

Konik díík :gott:
"UŽ NE "Ford Focus 16 16V combi rv.9/99,alu 16",K/N vložka
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“