Prosím o radu!!!!
- immogies
- Nováček
Prosím o radu!!!!
CHci se zeptat,mám takový problém asi před týdnem jsem vlezl do auta nastartoval a zjistil ze mi nejde ventilace,klimatizace,sterace a ani stahování okýnek.Nicméně asi po 10minutách jízdy se všechno vrátilo do normálu.Druhý den na to jsem měl ten samý problém akorát ten výpadek trval podstatně déle ale nakonec to zase vše naběhlo.Včera jsem to zkoušel znovu,nikam jsem teda nejel ale jenom jsem otočill klíčkem a zase to nejde.Nevíte někdo co by to mohlo zbůsobovat?
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- immogies
- Nováček
No pojistkama si myslim ze to nebude,jsem teda uplnej lajk ale myslim si ze kdyz pojistka shori tak to vubec nemuze fungovat a me to po nejake dobe fungovat zacne.ihrdlick píše:Zkus si projít pojistky nebo dráty...
A draty nevim kde bych mel kontrolovat:)
Nemuze byt problem v ridicí jednotce?Mám totiž taky problé jak tu již někde bylo taky popsáno se sahříváním motoru.Vždy pri vyšších otáčkách nebo pokaždé když jedu do kopce...
Jinak diky za radu
- hape
- Junior
- Ahmed
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak pise Ahmed.
Zacal bych pojistkovou skrinkou pod kapotou na strane ridice. Vsechny relatka postupne vytahnout prohlednout kontakty, pripadne napruzit kontakty v pojistkove skrince a rele zasunout.
Zkus si stahnout schemata z:
http://www.focus.kvalitne.cz/down.html
Zacal bych pojistkovou skrinkou pod kapotou na strane ridice. Vsechny relatka postupne vytahnout prohlednout kontakty, pripadne napruzit kontakty v pojistkove skrince a rele zasunout.
Zkus si stahnout schemata z:
http://www.focus.kvalitne.cz/down.html