A máte jí tam všichni nebo jen někdo? U některých fotek interiérů na netu se mi zdálo, že tam vůbec není.pelen píše:Prosel jsem ted dostupne manualy vcetne dvou anglickych a nikde neni popsana dalsi funkce kontrolky vystraznych svetel.
Mluvíme o kontrolce, kterou já mám umístěnou přímo na spínači výstražných blikačů, napravo od symbolu trojúhelníku. Je to taková čiřá kontrolka, je to originál, ne dodělávaný, to je vidět. Můžu to vyfotit a hodit to sem.Tad píše:Abych řekl pravdu, vůbec nevim o jaký kontrolce tady mluvíte![]()
![]()
Aha, takze dalsi kontrolka. Ja myslel ta v tom trojuhelniku. Tazne mam take, ale dalsi kontrolku ne.Hurvajs píše:Mluvíme o kontrolce, kterou já mám umístěnou přímo na spínači výstražných blikačů, napravo od symbolu trojúhelníku. Je to taková čiřá kontrolka, je to originál, ne dodělávaný, to je vidět. Můžu to vyfotit a hodit to sem.Tad píše:Abych řekl pravdu, vůbec nevim o jaký kontrolce tady mluvíte![]()
![]()
Ale ne, tu nemyslím. Má ještě jednu přímo v tom spínači varovných blinkrů. Asi to budu muset vyfotit a hodit sem. A ještě mne napadlo, jestli to nemají jenom výbavy Ghia....pelen píše:Kontrolka vedle trojuhelniku je jen kontrolka pro imobilizer.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů