pred cestou
- novotaa
- Nováček
pred cestou
Ahoj chci se zeptat co pokontrolovat pred dlouhou cestou.cca 3000 km za tyden.fofo 1-6. 66kw. Rok 2006.najeto 120000. Diky moc
- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: pred cestou
Jestli jsi zamkl barak ...
Ne, vazne, pokud k servisovani auta pristupujes aspon trochu zodpovedne, tak by Te nemuselo nic prekvapit. Zkontroloval bych jen provozni naplne, osvetleni, vybavu, atp. To ovsem neznamena, ze bude vse ok, auto je jen nedokonala vec vyrobena nedokonalym clovekem, kleknout muze kdykoli cokoli. Pokud se v prubehu roku o auto moc nestaras, tak Te nejake opravy pred cestou stejne moc nespasi.
Byl jsem ted v Nemecku (cca 900 km celkem) a proste jsem rano vstal, sedl do auta, nastartoval a jel. Snazim se o auto starat prubezne, proto zadne kontroly pred cestou nedelam ...

Ne, vazne, pokud k servisovani auta pristupujes aspon trochu zodpovedne, tak by Te nemuselo nic prekvapit. Zkontroloval bych jen provozni naplne, osvetleni, vybavu, atp. To ovsem neznamena, ze bude vse ok, auto je jen nedokonala vec vyrobena nedokonalym clovekem, kleknout muze kdykoli cokoli. Pokud se v prubehu roku o auto moc nestaras, tak Te nejake opravy pred cestou stejne moc nespasi.
Byl jsem ted v Nemecku (cca 900 km celkem) a proste jsem rano vstal, sedl do auta, nastartoval a jel. Snazim se o auto starat prubezne, proto zadne kontroly pred cestou nedelam ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: pred cestou
hlavně pořádně nahustit, dle předpokládaného zatížení vozu a podle toho, jestli pojedeš po dálnici, nebo po okreskách (na dálnici fouknout víc), stejně tak, jako nezapomenout zkontrolovat náfuk rezervy a povinnou výbavu.
jinak bych asi volil klasický postup
http://www.e-autoskola.cz/technicka-priprava/
jinak bych asi volil klasický postup
http://www.e-autoskola.cz/technicka-priprava/