Ahoj.Prosím o dost velikou radu.
Auto krásně odemykalo a zamykalo centrálem a jednoho krásného dne my přestal fungovat zámek v zadních pravých dveřích.Nešel zmáčknout ani zevnitř ani dálkou ani centrálem po pár poklepáních (jemný ruce elektrrikáře ))) tak se zase rozběhli. No ale dneska se mi to samý stalo u předních a tam ani to jemný poklepání nepomohlo. Nemá s tím někdo nějaký zkušenosti?Aspoň radu co yb to mohlo být jako otevřený auto = jistota 6e se r8no probud9m bey fofíka
Jojo bude to mechanická vada nějaká ale nevím aká Doufám že to nebude na opravu za tisíce. Jen jsem se chtěl zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti. Centrál jsem odpojil takže to není v elektrice ani v nějakých drátech ... mám podezření že bude někde poškozený táhlo dvěří nebo něco takovýho protože to by na to odpovídalo. Ale v jednom servisu (rychloservis) my řekli že to je specialita fordů že je rozsypanej zámek a že to je na výměnu zámků. WDéčko atd mám chuť zkusit až zítra co my řekne známej jestli on neví.....
Je taky možné, že to bude i tím táhlem. Teďkom jsem si totiž vzpoměl, že jak mě karosář skládal zadní dveře, vyskytl se problém, jaký máš ty! Tvrdil mě, že vyskočilo táhlo na pojistku, nebo co. Skládal to sice na třikrát, ale složil to. Takže taky jedna z možností...
Abych nezakládal nové téma tak se vtírám sem.
Nefunguje mi zámek zadních dveří při centrálním zamykání, zamkonout jde jen ručně u kliky.
Sundal jsem tapecírunk a nemužu odpojit konektor u mechanizmu zámku viz. foto. Tahal jsem silou a nic a nikde po hmatu necítím žadný zobáček nebo něco takového. Tak mi prosím poraďtě jak to jde ven.
Pravděpododně ti vyskočilo táhlo, a nebo je tam takový plastový očko, a z toho to mohlo vyskočit taky, je to potřeba rozdělat a kouknout se, myslím si ale že to bude jenom nějaká tahle kravina.
Když jsem to měl rozdělané a zamykal a odmykal tak tam nebylo nic slyšet v tom zámku, spíše bych to viděl na elektro, pravě jsem to chtěl proměřit a nejde mi ta mrcha vyndat