Našel by se zde někdo kdo má zkušenosti s FFII 2.0 TDCi ?Mám ho za cca týden kupovat,má najeto
138000 r.v. 2006 .Na co bych si měl dát pozor a vůbec ocením i jiné rady.Děkuji

Rady o FFII 2.0 TDCi
- 
				p.pobrislo
- Nováček 
- KASHA
- Pokročilý 
Re: Rady o FFII 2.0 TDCi
Tak tenhle motor mám 2 roky, při koupi cca 170.000 teď 215.000 km, při cca 200.000 výměna dvouhmotového setrvačníku, alternátoru, který shořel, výměna rozvodů. Jinak jenom olej a olejové a palivové filtry. Trošičku mi uniká olej kolem vany - vyřeším přetěsněním, ale není to nic zasádního zatím. Co se týče turba a vstřiků, tak zatím musím zaklepat   , že se nic neozývá. V zimě pouze vyhodila diagnostika chybu polohy vačkového hřídele, ale přece jenom elektronika a -25°C ...
 , že se nic neozývá. V zimě pouze vyhodila diagnostika chybu polohy vačkového hřídele, ale přece jenom elektronika a -25°C ...
jinak s motrem spokojenost, možná je trochu žravější, ale to bude tím, že mám velkou část jízd zakončené poskakováním po městě.

, že se nic neozývá. V zimě pouze vyhodila diagnostika chybu polohy vačkového hřídele, ale přece jenom elektronika a -25°C ...
 , že se nic neozývá. V zimě pouze vyhodila diagnostika chybu polohy vačkového hřídele, ale přece jenom elektronika a -25°C ...jinak s motrem spokojenost, možná je trochu žravější, ale to bude tím, že mám velkou část jízd zakončené poskakováním po městě.
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA  ), GHIA...kůže, navi...bla bla bla
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla
						 ), GHIA...kůže, navi...bla bla bla
), GHIA...kůže, navi...bla bla blaKdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host