Kamos ma ode me delane v Cordobe podsviceni vnitrnich klik, LED neony v interieru pod pedalama a u spolujezdce - vse modre, stejne tak podsviceni tachometru. Kliky sviti pri zapnuti svetel, zbytek je spinany rucne. Pokud jedeme spolu svitime snad pokazde a problem v tom nevidim. Je to prijemna modra a samozrejme nesmi zase moc zarit.Honza píše:Navadí to třeba v noci při jízdě?měl bych obavi z toho,že to zhorší viditelnost,pokud by osvětlení bylo moc silné.Jel jsem v jednom autě,který bylo jak stromek a celá palubka+spodek a podlaha svítila modře tak,že jsem to odmítl řídit.A navíc bylo do auta vidět jak vedne......Ale pokud je to decentní,tak to beru.
A co se týče těch venkovních,jaký děláš barvy?
Ty ho tam nemasihrdlick píše:Nechci zakládat nové vlákno, hledáním jsem nic podobného nenašel. u kámoše jsem si všimnul (FF ´02), že má světýlko i v přihrádce u spolujezdce. Já nemáma tak se chci zeptat, jestli jste si to někdo dodělávali svépomoci, hlavně kudy a kam vést drátky. Dal bych tam asi nějaký neonek a zapojení asi na obrysovky
![]()
Tak jsem kámošovi zkoumal FF ´02 a vlevo nahoře je spínač na to světýlko. A svítí jen při otevřeném kaslíku. "My" tam máme jen gumovou průchodku, takže dotaz na Fokiho: byla by možnost napsat typ toho spínače, pak už by se to dořešilo. A další věc. Když jsem u marketu nakládal nákup, tak ve pžedu stál nějaký Offroad a když ten borec otevřel zadní dveře, tak tam měl 2 blikající diody. Docela mě to zaujalo, když vypnu motor a zhasu světla, tak ať Ti za mnou ví, že stojím. Možná zase uvažuji na blbostma, ale co vy nato. Chtěl jsem si nějaký klopný obvod s 555 poskládat sám, ale tohle je zajívavější. Akorát nevím, jakou barvuFordik píše:Já to světýlko u spolujezdce taky nemám a přemýšlím jak ho tam udělat.Na potkávačky určitě ne,to by svítilo furt.
Kufr je jasný - tam se neon může zapojit na originál drátky a svítit bude jen když se otevře víko.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů