nejsem si jist ale řekl bych že průměr té trubky ke klapce bude u 1.8 a 1.6 prakticky stejnej to znamená vnitřní asi 65mm možna 70mm je tu pár lidí co zkoušelo dávat na 1.6 klapku z 2.0 je to sice hezká představa ale je problem s těsněním protože 1.8 a 2.0 maj jinej tvar toho okénka na přisávání na volnoběh taky jsem to chtěl prubnout ale pořizovací cena za tu klapku by asi nebyla voňavá zvlášt když by to pak mohlo zlobit. S tím výfukem to je dost podstatná věc že to bude original brzdit. Konkrétně k těm svodům si ale myslim že je to zbytečný když nebudeš dělat i zbytek výfuku....
Jo to by se mi líbilo dát celonerez vysokoprůtokovej od motoru až do zadu, vyhodit kat a středovej tlumič výkon by tam asi byl znát ale ta spotřeba to už je na běžny ježdění špatný

Ja to sání ještě nemam pořádně ozkoušené, zkoušel jsem jen samotný filtr položený na volno v airboxu až pak sem dodělal to uchycení s odstíněním a přívod vzduchu tim že sem nahradil original kobru za novodur o stejném průměru.... na zkoušku a pocit byl asi takovej že to šlo lépe do otáček. nemusel jsem tolik šlapat při rozjezdu na plyn. Fajn je že to neřve v nízkých cestovních otáčkách. Tak uvidim jak se to bude chovat třeba v létě jestli odstínění bude stačit....Jedno mínus bych ale našel a to delší zahřívání motoru v zimním období... takže spotřeba patrně bude zhruba stejná. na volnoběh otáčky klesaj po startu pomalu.