eSTéčko 170 problém s elektrikou :(

Odpovědět
Pavel ST170
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

eSTéčko 170 problém s elektrikou :(

Příspěvek od Pavel ST170 » 16.02.2011 12:24

Dobrý den kolegové a fanoušci Focusů všeho druhu .
mám takový decentní problém s elektrikou a doufám že mi poradíte protože sám si s tím už nevím rady :/
po nastartování všechno běží jak má ale po dejte tomu deseti sekundách (někdy i třeba až po pěti minutách nebo i hned) slyším cvaknutí relátka a vypnou se mi budíky a všechno příslušenství (radio ,topení,okna) prostě vše !! Motor ale stále běží bez jakýkoliv problémů,světla taktéž, horší však je že se vypne i ABS a ASR :( ne že by to za jistých situací vadilo ale pro běžný provoz to je problém .
po cvaknutí a vypnutí budíků a příslušenství se rozsvítí kontrolka dobíjení !
Tento stav trvá třeba jen pár sekund nebo i minut ... potom zase cvakne relátko a naběhnou budíky no prostě všechno začne fungovat (teprva potom zhasne kontrolka dobíjení) ! ale ne na dlouho, před dvěma dny co sem jel z práce mi to udělalo jen za studena pak všechno šlapalo jak pražskej orloj bez problému , mám tucha že to dělá jen za děště a po dešti .
napadla mě už spousta možností všechno sem překontroloval a nic :!! teď mě napadá možnost že by altík dával málo proudu a nějaké relé vypne elektriku do auta aby šlapal motor ale to by ta kontrolka dobíjení podle mého se rozvicela první !!??
Pánové nebo popřípadně i dámy řeknu vám na rovinu sem vyučenej automechanik ale v elektrice se pohybuju jako ryba v písku takže na h....
popřípadně věřím že to je jen nějaká píč..ina ale nejsem si jistý nerad bych aby šlehala kostra někde ale to by zřejmě vypálilo i pojistky a to se nestalo .
Moc vám všem děkuju za případné názory a rady !!!
s pozdravem Pavel ST170 !!!
PS." at ám to všem jezdí a naše fanoušovská euforie neustává ba naopak sílí !!!
ST170 MaxPower

Odpovědět

Zpět na „Focus - benzínové 1998 - 2004“