Volnobéžné otáčky - nastavení
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Volnobéžné otáčky - nastavení
Nevíte, zda se dá nějak uživatelsky nastavit volnoběžné otáčky? Přijde mi, že po zahřátí klesají příliš nízko... Na otáčkoměru zhruba na 500... A to už jsou cítit vibrace, poblikávají světla... zkrátka, když je to na té druhé čárce ze tří... vše je ideální... Tam by podle jednoduchých počtů měl motor točit cca 660... Jenže tam tomu musím pomoci plynem:o)
Díky za veškeré rady!
Díky za veškeré rady!
Ford Focus 2003 5HB 1.6 16V výbavu nevím, ale je slušná:o)
-
- Test driver
Re: Volnobéžné otáčky - nastavení
Myslim,ze v novodobych motoroch vsetko riadi elektronika....manualne sa to nadstavit neda.Niekde vsak budes mat asi chybumartas69 píše:Nevíte, zda se dá nějak uživatelsky nastavit volnoběžné otáčky? Přijde mi, že po zahřátí klesají příliš nízko... Na otáčkoměru zhruba na 500... A to už jsou cítit vibrace, poblikávají světla... zkrátka, když je to na té druhé čárce ze tří... vše je ideální... Tam by podle jednoduchých počtů měl motor točit cca 660... Jenže tam tomu musím pomoci plynem:o)
Díky za veškeré rady!

- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
kam klesají tobě, jestli se mohu tázat...zirafak píše:Myslim,ze v novodobych motoroch vsetko riadi elektronika....manualne sa to nadstavit neda.Niekde vsak budes mat asi chybumartas69 píše:Nevíte, zda se dá nějak uživatelsky nastavit volnoběžné otáčky? Přijde mi, že po zahřátí klesají příliš nízko... Na otáčkoměru zhruba na 500... A to už jsou cítit vibrace, poblikávají světla... zkrátka, když je to na té druhé čárce ze tří... vše je ideální... Tam by podle jednoduchých počtů měl motor točit cca 660... Jenže tam tomu musím pomoci plynem:o)
Díky za veškeré rady!Ze by volnobezny ventil,sviecky,vzduchovy,alebo palivovy filter,nekvalitne palivo
![]()
-
- Test driver
neviem presne,kam mi klesaju...pravdepodobne je to okolo 700-800...motor vsak bezi plynulo,bez sklbania a vybracii,ziadne poblikavajuce svetla...martas69 píše:kam klesají tobě, jestli se mohu tázat...zirafak píše:Myslim,ze v novodobych motoroch vsetko riadi elektronika....manualne sa to nadstavit neda.Niekde vsak budes mat asi chybumartas69 píše:Nevíte, zda se dá nějak uživatelsky nastavit volnoběžné otáčky? Přijde mi, že po zahřátí klesají příliš nízko... Na otáčkoměru zhruba na 500... A to už jsou cítit vibrace, poblikávají světla... zkrátka, když je to na té druhé čárce ze tří... vše je ideální... Tam by podle jednoduchých počtů měl motor točit cca 660... Jenže tam tomu musím pomoci plynem:o)
Díky za veškeré rady!Ze by volnobezny ventil,sviecky,vzduchovy,alebo palivovy filter,nekvalitne palivo
![]()
-
- Test driver
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
on ten motor ne že by běžel nepravidelně... normálně se mi ručička drží tak mm až dva pod tou druhou ryskou... u 1. tisícovky jsou 3 rysky dále pak už 4... Ale když stojím v koloně, a svítím někomu na zadek, tak světla nesvítí rovnoměrně... Ne že by mi blikaly, jako blinkry:o) a s těmi vybracemi, ne že by se klepalo celý auto a vylilo všechno co v něm je, akorát mi přijde, že už je to dost nízko... Asi se na to vykašlu:o)zirafak píše:neviem presne,kam mi klesaju...pravdepodobne je to okolo 700-800...motor vsak bezi plynulo,bez sklbania a vybracii,ziadne poblikavajuce svetla...martas69 píše:kam klesají tobě, jestli se mohu tázat...zirafak píše: Myslim,ze v novodobych motoroch vsetko riadi elektronika....manualne sa to nadstavit neda.Niekde vsak budes mat asi chybuZe by volnobezny ventil,sviecky,vzduchovy,alebo palivovy filter,nekvalitne palivo
![]()
- martan
- Nováček
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
podle me je ta treti ryska 800 ot takze lehce pod by melo byt tech 700 . zkusim nejakou 1,6 dat na diagnostiku a zjistit kolik ta hodnota je .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé