Carlos
presne taku mam v aute aj jaForfoc píše:O loketní opěrce do Focuse II také přemýšlím. Jedinou co by vyhovovala a i asi pasovala jsem našel na německých stránkách zde:
http://www.preisroboter.de/ergebnis3222154.html
Nevím ale, jak by to bylo s dopravou do ČR. Myslím, že by to ani neposlali. Koukal jsem i na české stránky Kamei a tam jí nenabízí a na můj dotaz, zda by bylo možné jí objednat, neráčili páni z Kamei odpovědět. U Forda myslím jí nabízejí jen do verze Ghia a jako doplněk jí neprodávaj aspoň dle ceníku na stránkách ford.cz. Přímo u Forda jsem to ale nezjišťoval. Jestli jí náhodou prodávaj tak bude stát neskutečný ranec.
Kdyby si to náhodou zjišťoval tak dej vědět jak jsi pochodil.
Tak jsem napsal dotaz na Ford a dostal jsem tuto odpověď.Forfoc píše:O loketní opěrce do Focuse II také přemýšlím. Jedinou co by vyhovovala a i asi pasovala jsem našel na německých stránkách zde:
http://www.preisroboter.de/ergebnis3222154.html
Nevím ale, jak by to bylo s dopravou do ČR. Myslím, že by to ani neposlali. Koukal jsem i na české stránky Kamei a tam jí nenabízí a na můj dotaz, zda by bylo možné jí objednat, neráčili páni z Kamei odpovědět. U Forda myslím jí nabízejí jen do verze Ghia a jako doplněk jí neprodávaj aspoň dle ceníku na stránkách ford.cz. Přímo u Forda jsem to ale nezjišťoval. Jestli jí náhodou prodávaj tak bude stát neskutečný ranec.
Kdyby si to náhodou zjišťoval tak dej vědět jak jsi pochodil.
To je ta o kamei(3500kč?) že? Ta je nejlepší a kdybych nějakou dával tak jinou než tuhle asi neeezirafak píše: presne taku mam v aute aj ja
Psal jsem přímo do Auto Palace Praha. Zde je kontakt:Carlos64 píše:Psal jsi přímo na Ford do Prahy?Tak to je tedy nářez, myslím, že je to předražené, el je to realita. Já jsem to ještě u Fordu (myslím u autorizovaného prodejce - např. v Ústí n/L (Homolka)nezjišťoval, napsal jsem do Autopalace - tam jsem Ford koupil, ale neodepsali.
11.000,-Kč je dost, uvidíme. Nakolik by to tedy přišlo včetně práce?
Jinak děkuji všem za rady a čas, který mě věnovali.
Carlos
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů