ztráta tahu a cukání
- Petr_22
- Nováček
ztráta tahu a cukání
Ahoj, sešli se mi dvě věci najednou a nevím jestli to souvisí, ale našel jsem tu jen podobnou závadu s tím cukáním...občas se mi stává, že auto občas škubne, někdy když předjíždím a prudce přidám plyn tak jako by prostě na vteřinu vynechal pak zase pohoda, stává se mi to i na dálnici když třeba začně stoupání a přišlápnu při plynulé jízdě plyn tak je cejtit takové cuknutí ale jen jedno pak zase nic...a druhá věc je že se mi stává například když jedu na 4 v klidu těch 70-80 normálně při sešlápnutí plynu je cejtit ten zátach ač je malej prostě je cejtit reakce na sešlápnutí plynu a teď jako by to vymyzelo, auto se začne rozjíždět, ale přijde mi že nemá až takovej tah...tu počáteční reakci na plyn...nevím jestli to popisuju dobře až tak se v motorech nevyznám...děkuji za odpověd...
Minulost: Ford Focus Combi 1.6 16V Trend (1999 Stříbrná 60000Km-105000km)
Současnost: Ford Focus Combi 1.6 16V Ghia (2002 Tmavě šedá 94000Km -........)
Současnost: Ford Focus Combi 1.6 16V Ghia (2002 Tmavě šedá 94000Km -........)
- miki21
- Test driver
Re: ztráta tahu a cukání
Tak si zadej do podpisu CO máš za auto,motor r.v.
Jinak to vypadá na svíčky,kabely k nim,cívku případně čidlo polohy škrtící klapky.Za dej si tyhle hesla do HLEDAT a určitě se dobereš nějakého výsledku.
Jinak to vypadá na svíčky,kabely k nim,cívku případně čidlo polohy škrtící klapky.Za dej si tyhle hesla do HLEDAT a určitě se dobereš nějakého výsledku.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- BrAtKo
- Junior
Re: ztráta tahu a cukání
No aby to nebolo nieco podobne ako som pisal tu (druhy odsek) http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =5&t=23398 a nasiel som taketo prispevky aj inde.