Rada ohledně vozu
-
Rada ohledně vozu
Zdravím, vyhlídnul jsem si Fokuse http://www.dobrakoupe.cz/ford/ford_focu ... 791463.htm , ale nejak se mi to nezda. Pise ze je to 66kw, na motoru ma kryt TDCi a ty prece 66kw nemely ne? Co si o tom voze celkove myslite? Vydrzi ten motor jeste nejake ty km?
- Ac1D
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada ohledně vozu
66kW TDCI myslim ze existuji ale jsou to 1.6 coz neni tento pripad kdyz je vsude uvedeny ze to je 1.8 tak bych spis bych to videl ze kryt neni original a je dodany pozdeji a aby to bylo nejlevnejsi dal se tam dil co se valel na sklade ci co na vrakaci stalo nejmin.Jeste je ale otazka jestli z druheho auta neni povymeneno vic veci (cili ze 2 aut slozene 1).Neda se za ty penize sehnat neco lepsiho?
Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004
Focus kombi TDDI,66KW,2004
- tomason
- Test driver
Tohle je starej Ford Lynx TDDI 66KW ten kryt tam někdo dal,auto nemá servisku a klidně může mít přes 200 tisíc a šaltpáka je pěkná:-)
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- TreboR
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jiny kryt motoru neni nic hrozneho... Je celkove moc peknej, saltpaka, svetly interier.
Me se spis nezdaji jine veci. Pedaly jsou skoro nove, nejevi skoro vubec znamky opotrebeni, volant take, kdyz jsem ho videl, tak jsem si rikal, to ma malo najeto a pak vidim - 140000Km (i tolik bych tomu nedal). Pres 200 tis. podle interieru bych mu nedaval urcite, je velice zachovaly. Ale proc nema servisku? A ta cena je teda dost vysoka, jeste na to, ze je to sedan - ne zrovna moc popularni a vyhledavane provedeni, a nema to servisku... Urcite se da najit za ty penize neco mozna i novejsiho a se serviskou urcite. Focusy je v nabidce hodne, vybrat se da, sice sedanu tak moc nebude...ale uprime receno, bych si osobne Focuse sedana nikdy nekoupil (proc? - ta zad nevypada zrvona nejlip a prakticky kufr take neni)
Jinak preju, at se to prave auticko brzy najde!
Me se spis nezdaji jine veci. Pedaly jsou skoro nove, nejevi skoro vubec znamky opotrebeni, volant take, kdyz jsem ho videl, tak jsem si rikal, to ma malo najeto a pak vidim - 140000Km (i tolik bych tomu nedal). Pres 200 tis. podle interieru bych mu nedaval urcite, je velice zachovaly. Ale proc nema servisku? A ta cena je teda dost vysoka, jeste na to, ze je to sedan - ne zrovna moc popularni a vyhledavane provedeni, a nema to servisku... Urcite se da najit za ty penize neco mozna i novejsiho a se serviskou urcite. Focusy je v nabidce hodne, vybrat se da, sice sedanu tak moc nebude...ale uprime receno, bych si osobne Focuse sedana nikdy nekoupil (proc? - ta zad nevypada zrvona nejlip a prakticky kufr take neni)
Jinak preju, at se to prave auticko brzy najde!
Focus 1.4 16V 55kW, r.v. 2004
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
panove trochu santu uklidnim , ani jeden co se krytu tyka nema pravdu . ten kryt je tam original a je to TDCI . mozna kdyby jste se nejdriv na tu fotku podivaly nez vynesete rozsudek tak by jste na to prisly taky - ne hned napsat ze ten kryt tam nema co delat .
ma z bileho plastu turbochladic , palivovy fitlr ma 3 vyvody , ma vahu vzduchu , zasobnik na pravem podbehu na vzduch - toto jsou indicie ze je to tdci . a bazarnik buze byt d...l ze se ani nepodiva do TP aby opsal sprevne hodnoty kW .
ma z bileho plastu turbochladic , palivovy fitlr ma 3 vyvody , ma vahu vzduchu , zasobnik na pravem podbehu na vzduch - toto jsou indicie ze je to tdci . a bazarnik buze byt d...l ze se ani nepodiva do TP aby opsal sprevne hodnoty kW .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé