koupě forda
- Higiligi
- Nováček
koupě forda
Ahoj všem.Měl bych na zde přítomné odborníky a majitelé fordů v jedné osobě dotaz. Jedu se v neděli podívat na jednoho fordíka a nevím na co si kromě vzhledu,tedy poškrábání a koroze dát pozor.Sice tvrdí že auto je v perfektním stavu bez odřenin,koroze a investic,ale jeden nikdy neví.Jinak je to 1.6 16 V říjen 1998 za 155 tisíc v plné výbavě včetně klima a vyhřívaného čelního skla.V tom roce se už dělalo u forda vyhřívané čel.sklo ? Někde jsem slyšel že snad né.Tak nevím,prý havarované nebylo.Víc nevím a jsem laik i když si beru sebou celkem schopného majitele forda.
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
určitě to celé kompletně projdi,podívej se v kufru pod obložení jestli jsou sváry originální,stáhni si gumu kolem dveří,poznáš jestli byla měněná střecha,kolem motoru zkontroluj příčky jestli nejsou měněné,všechny šroubky na blatníkách jestli jsou originál zastříkané.
Nech si ho zvednout jestli ti to umožní,podívej se na manžety na poloosách jestli nejsou prasklé,kotouče jestli nejsou vybržděné,do motoru nevydíš,pslechni siho jestli z něho jdou nějaké divné zvuky,nech si ho zahřát.Všechny hadice projdi od serva jestli nejsou popraskané.
Určitě s v něm projedeš tak zkus ABS jestli funguje tak jak má,s řazením at nejsou problémy,klimu zkus jestli se zapína,ale ted v zimě nevím.
Ford focus r.v.99 2.0i 16V Trend
Nech si ho zvednout jestli ti to umožní,podívej se na manžety na poloosách jestli nejsou prasklé,kotouče jestli nejsou vybržděné,do motoru nevydíš,pslechni siho jestli z něho jdou nějaké divné zvuky,nech si ho zahřát.Všechny hadice projdi od serva jestli nejsou popraskané.
Určitě s v něm projedeš tak zkus ABS jestli funguje tak jak má,s řazením at nejsou problémy,klimu zkus jestli se zapína,ale ted v zimě nevím.
Ford focus r.v.99 2.0i 16V Trend
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
posli mi VIN , ja ti ho hodim do databaze forda co by tam melo byt kdybys to potreboval online
tak zavolej , muzu ti tu vybavu precist 608050009

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Junior
- Higiligi
- Nováček
to foki:jsem se zapomněl přihlásit..tak to napravuji...jo a fotky s popisem toho fordíka najdeš na http://www.auto-re.cz takže když budeš mít chvilku jukni na to,rád bych znal tvůj názor.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- botsman
- Nováček
Ahoj Highilighi, taky si přidám svou trošku. Nezapomeň věnovat náležitou pozornost kontrolkám na přístrojové desce. Při otočení klíčku do polohy II se ti rozsvítí kontrolky. Dávej dobrý pozor, jestli zhasínají postupně a ne všechny najednou. Hlavně bacha na kontrolku airbagů. Když někomu vyletí airbagy, tak se dá kontrolka ošidit tím způsobem, že ji zapojíš do série s nějakou jinou - např. kontrolka motoru. Řídící jednotka kontroluje každou funkci zvlášť, to znamená, že i kontrolky musí zhasínat po provedené kontrole postupně. Jde sice o zlomky sekund, ale vypozorovat se to dá. Ať se ti zadaří!
Botsman, Ford Focus 1,8 TDDi, combi, Trend/2002. Mondeo mk4 2.0TDCi
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem dorazil domu a za chvili musim odjet , dam ti to sem v noci takze rano to uvidis , no 17h dost blba doba na prohlidku auta . pod svetlem toho moc neuvidis .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Higiligi
- Nováček
to foki: tak díky.S tou večerní hodinou máš pravdu,ale oni to mají v nějaké garáži,takže to není problém,je jasný že bych to neokukoval s baterkou
jinak vše souhlasí co jsi mi poslal,jen tam není radio s CD,asi si ho nechali a dali tam radio bez CD,ale je to origoš ford s ovládáním pod volantem.Rozhodně dám vědět,zda jsem ho koupil či né.Zatím ahoj.