spachal píše:No, jsem v podobne situaci, shanim Focuse kombika, tak 2000-2001. Jedno vim jiste, v CR to ale kupovat nebudu. A dostal jsem tyto rady, od lidi, kteri o Focusech neco vi :]
- zasadne motor 1.6 16V. Ten se fordum povedl. 1.4 je na kombik slaba, 1.8 uz moc zere.
- diesel radeji nebrat, ac s tim tady asi nebude par lidi souhlasit, dokud se nezacaly prodavat tdci, tak to za ty problemy u jetych aut nestoji
- 150t km je maximum. Obvykle to pry byva hranice, kdy 'se zacinaji veci na Focusu sr..kazit'
Netvrdim, ze to je univerzalni pravda, at tak ci onak, ale ja se tim pri vyberu radeji ridim :]. Stastnou ruku pri vyberu!
Svoje auto jsem sháněl loni, vybíral jsem podle podobnejch kritérií. Dneska bych možná vybral silnější motor než 1.6, protože na to moje ježdění je úplně jedno, jestli to žere 6 nebo 10 litrů na 100km (neni to zas tak významná položka z celkovejch nákladů na provoz) a ta 1.6 mi někdy připadá trochu líná. A možná bych vybral úplně jiný auto.
Diesel jsem nechtěl, to se vyplatí někomu, kdo toho fakt hodně najede (aspoň cca 30 tisíc ročně) - kromě toho bych se bál, že se na něm něco vysype (imho u dieselu vyšší riziko než u benzínu - nevím jak s tím jezdil původní majitel) a platit případnou opravu bych taky nechtěl. Navíc se mi ani nelíbí zvuk a vibrace dieselu (ale je pravda, že v dieslovym focusu jsem nejel).
Musíš počítat s tím, že pokud se Němec zbavuje auta se 130-150t km, asi do něj už dlouho neinvestoval žádný peníze, takže to bude chtít vyměnit rozvody a pár dalších věcí (filtry, možná svičky a kabely, brzdy podle stavu atd.).
Co ale nechápu, proč sháníš focuse 2000-2001? V roce 2002 byl facelift, máš už jiný světla a (prej) lepší ochranu karoserie proti korozi.