Mám starou škodu felicia rv 1997 (najeto sice jen 130 000 )a hledám náhradu v živějším voze. Díky tomu, že mám zkušenost s fordem fusion který mají rodiče(skvělé auto) ,volba padla na focuse. Bohužel se v autech nevyznám, ale snažím se:-)
Podle toho co jsem se za posledních pár týdnů dočetl na netu(i zde ve fóru) padla volba na benzínový motor 1,6 74 KW. Ročně najedu maximálně 10000km ve dvou lidech na palubě . To je vlastně jediné v čem mám jasno-jestli kombík nebo hatchback není zas tak důležité(radši hatchback).Rád bych vůz po fejsliftu od roku 2002
Potřeboval bych poradit s tím, po jakých parametrech se aktuálně v bazarech dívat za cenu max 100-110 000? Na výbavě mi skoro nezáleží- rád bych polohovatelnou sedačku a volant, vestavěné radio, hágusy na nosič a ideálně palubní PC.
Vím, že zde všichni píšete že bazary stáčí kilometry, ale jaké myslíte, že nejlepší auto za tyto peníze mohu aktuálně pořídit(S kolika km atp )?
Pokud jsem s fóra správně pochopil, uživatel foki prodává ojeté vozy, tak pokud by se vyjádřil, budu moc rád

Jestli je něco nesrozumitelné omlouvám se

Všem děkuji za reakce.