Měl jsem zcela stejný problém. Byl jsem to v rámci záruky nechat třikrát opravovat a počtvté mi měnili počítač. Cenu opravy tedy neznám. Možná by jsi si měl doma vyjet diagnostiku, která by napověděla chybu a pak se sv sevisu zeptat.Gtiker píše:Ahoj, potřebuji poradit dnes ráno jsem nastartoval a při jízdě do práce , při projetí palubního počítače mi stav dojezdu k tankování nic neukazoval, nejsou tam žádné číslice,stav palivoměru na přístrojovce normálně ukazuje.Nevíte náhodou co s tím bude?(asi nějaké čidlo co?
. A přibližná oprava? V historii jsem nic nenašel
ĎĎííkkeess
nekde jsem to uz psal , mel jsem dojezd 34km , a dosla mi nafta hodinu pred odjezdem na dovolenou a 6km od domova s vybitým mobilem , bylo asi kolem 30*C a slapal jsem to pesky , chtel jsem natankovat plnou pred odjezdem a nejak to neklaplo .Hop píše:Zda se že to není nic vyjímečného. Taky se mi to stalo po té co jsem jen přitankoval do zpola plné nádrže a né na plnou. Mám pocit že ve chvíli kdy počítač "zblbne" a není schopen spočítat nějakou reálnou hodnotu neukazuje raději nic.
Udaj se obnovil po té co jsem dotankoval téměř prázdnou nadrž do plna.
Jinak se chci zeptat jak moc věříte číslu dojezdu. Mám pár známých co tvrdí že jim to ukazuje nesmysly.
Mě osobně to nejspíš ukazuje dost přesně. Již několikrát sem dojížděl tankovat když počítač ukazoval dojezd 25km a do nádrže jsem dostal 55l.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host