Blikající kontrolka mazání
- Moni
- Nováček
Blikající kontrolka mazání
Mám auto po opravě (motor se posunul při čelním nárazu do stromu asi o deset čísel), všechno vypadá OK, ale na volnoběh problikává kontrolka mazaní. Prý je to tak v pořádku a nemám si toho všímat. Problikává to hlavně když je motor ohřátý. Protože to před bouračkou nedělalo, jsem z toho trochu vyplašená, jestli třeba nemůže být špatný tlakový spínač nebo tak něco. Můžete mi někdo prosím poradit? Mám věřit tomu, že to nic není?
FORD FUCUS kombi GHIA 1,8TDCi 85KW 2002
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Moni
- Nováček
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
za prve bych tam dal olej 5W30 , za druhe jel bych na diagnostiku a vyskousel tlakove cidlo , protoze pokud to opravdu nemaze tak v brzke dobe se to zadre . je to problem u td nestaci mazat 4valec a pak vyleti ojnice z bloku .
nebo muzes mit vadne cidlo to chce vse vyskouset ale kazdopadne bych s tim moc nejezdil .
nebo pokud byla vana dole tak muze byt neco s kosem ktery bere olej z vany . to je tezko takhle od stolu , ale kazdopadne je to spatne .
a 10cm u tdci je dost protoze tam je hodne veci ktere se mohou poskodit
nebo muzes mit vadne cidlo to chce vse vyskouset ale kazdopadne bych s tim moc nejezdil .
nebo pokud byla vana dole tak muze byt neco s kosem ktery bere olej z vany . to je tezko takhle od stolu , ale kazdopadne je to spatne .
a 10cm u tdci je dost protoze tam je hodne veci ktere se mohou poskodit
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tim narazem se mohla uvolnit necistota, ktera se dostala k tlakovemu spinaci a brani tlaku oleje dostat se k membrane spinace. U manzelciny S105 take probilkavala kontrolka mazani. Koupil jsem po ceste na chalupu novy spinac a i kdyz po ceste konrolka zhasla, jsem ho vymenil. Od te doby spinac pracuje dobre.
Nez abych cistil stary spinac, tak bych koupil novy a vymenil ho. Jistota, ze je motor vporadku mazan, za to stoji.

Nez abych cistil stary spinac, tak bych koupil novy a vymenil ho. Jistota, ze je motor vporadku mazan, za to stoji.