tzv. zamrzání
-
- Nováček
tzv. zamrzání
Mám nově pořízeného FF 1.6 TDCI, 2005, zadní brzdy jsou bubnové, stává se mě, že když dlouho auto stojí, cca. 12 a více hodin a zaprší, tak při rozjezdu z místa stání se mě jakoby kousnou zadní kola, ale až je motor přetlačí tak už jedou v pohodě a vůbec žádný problém. Chvilku rachotí jako sjeté destičky, ale pak je vše ok. Čím to může být? Je možné, že by ty brzdy tak rychle rezly když prší a to dělalo ten problém?
- adis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: tzv. zamrzání
Rucna brzda sa zvykne zakusnut, pri parkovani pokial je to mozne staci zaistit auto iba zaradenim rychlosti. Riesenie pre teba asi nemam, ale predvcerom som videl chlapika co sa mu kuslo lave zadne na nexii a celkom slusne vydrel gumu, nez mu to povolilo. Neprajem nikomu.
Ford Focus II ('08), 1.8 TDCi
Ex: Ford Focus I; 11/98; 1.6 16V; Ghia
Ex: Ford Focus I; 11/98; 1.6 16V; Ghia
- Anndy
- Test driver
aj na fabiach sa to stava casto.
- pbjun
- Test driver
Na fabce se mi to stavalo i na kotoucich nez to opravili - povolili rucni brzdu 

- petulak
- Test driver
To ti ty bubny oreznou, stačí ale pár km a normálně brzdit, a ono to přestane. A když parkuješ né v pořádném kopci, tak pak stačí zařadit 1. nebo Z. A nepřitahovat ručku až na doraz.fesof píše:Mám nově pořízeného FF 1.6 TDCI, 2005, zadní brzdy jsou bubnové, stává se mě, že když dlouho auto stojí, cca. 12 a více hodin a zaprší, tak při rozjezdu z místa stání se mě jakoby kousnou zadní kola, ale až je motor přetlačí tak už jedou v pohodě a vůbec žádný problém. Chvilku rachotí jako sjeté destičky, ale pak je vše ok. Čím to může být? Je možné, že by ty brzdy tak rychle rezly když prší a to dělalo ten problém?
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback