Problém s čerpadlem
-
- Nováček
Problém s čerpadlem
Zdravím všechny focusaky,kluci potřebuju poradit.Na FF TDDi r.v.2000 jsem musel měnit motor protože mi ojnice vyběhla skrz blok.Motor se tam dal uplně stejnýho typu a čerpadlo z původního motoru který fungovalo do poslední chvíle bez problému.Motor po nastavení normálně chytne ale kolem 2000ot.chcípne ale hned jde zase na cvrnknutí nastartovat.Tak to jde pořád dokola.Když rychle sešlapnu pedál tak to přelítne ty 2OOOot.a normálně drží ve vysokých otačkách a zpátky když klesá tak to zase chcípne kolem těch 2000ot.Bylo to napíchnutý na diagnostice a hazí to prej chybu snímač otáček na čerpadle.Přece je blbost aby skrz výměnu motoru odešlo čerpadlo.Jo a musel se tam měnit u motoru snímač otáček.Za každou dobrou radu dik. 

- Quickie
- Moderátor
Re: Problém s čerpadlem
podla mna to nebude čerpadlom, pač keby bolo, tak možno ani nenaštartuješ. a ked vraviš že pri prudkom zošlapnutí plynu ti prešvihne 2000 otáčok a drži v pohode, tak už duplom nie čerpadlo..
teda podla mojho laickeho usudku..
zrejme to bude tým snímačom
teda podla mojho laickeho usudku..

zrejme to bude tým snímačom
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
mas to dobre postaveny ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Ahoj kluci dík že jste se někdo ozval.Mě se taky nezdá že je to čerpadlem.Dělal mi to známej co dělá motory tak říká že to má postavený dobře ale mě to tak taky připadá.Jinak jak jsem psal vždycky to chytne na cvrnknutí.Motor běží dobře až na tenhle problém.Myslel jsem že budu už jezdit a ono tohle.Taky myslim že to bude nějaká kravina než to čerpadlo.To fungovalo uplně v pohodě než se dalo na ten novej motor.Kluci dejte radu co dal s tim.dik všem