Zdarec lidi,
moje FXko najednou prestalo kominikovat se satelity. Jel jsem z Prahy do Frantiskovejch lazni a jak jsem najel na novy usek silnice u Frantovek tak najednou hlaskou off road. Tak jsem si rikal, OK mam cca dva roky stare mapy, trebas tu tehnle usek chybi. A ejhle v Praze jsem zjistil, ze nema signal vubec. Kdyz dam at mi napise souradnice a satelity tak pise vsude same nuly a je proste ztracen:(
Nevite nekdo co s tim ?
Jen bych doplnim, ze cca 14 dni pred timto vypadkem, jsem omylem projizdel pod vraty do garaze a protoze u hotelu byl debilni portyr tak mi malo otevrel vrata a jak jsem vycouval tak se antena pomalounku vylomila doprotismeru. A byla poradna rana do strechy

Prut vypada ze zlomeny neni. A ted ma dalsi otazka. Antena pro GPS je predpokladam ten bobek na strese a ne prut ? Koukal jsem ze spodu (pod krytem na bryle) jeslti nahodou dovnitr netece voda a nezkratuje se antena nebo jeslti nevypadl nejaky dratek a nikde jsme nic nenasel
Prosim poradte co s tim ...

Jen doufam, ze mi proste neodesel GPS modul to bych si to sel asi strelit, zvhledem k tomu ze jsem po kompelt vstrikach a cerpadlu

:(:(
A ma dalsi otazka uz se tyka samotne funkce radia. VZdy kdyz vytocim hovor a mam telefon pripojen pres BT k radiu tak mam hlasitosat hovoru stazenou na desne malilinko a musim pokazde kdyz nekam volam jak trotl davat hlasitost na max. Docela me tato vec stve protoze z auta volam hodne casto. Nevite zdali se tato vychozi hlasitost da nejak nastavit defaultne na vic ???
Dik lidi
EDIT 4.5.2012: Jeste bych doplnil, ze dnes navigace zacla fungovat. Myslite ze je mozne za je trebas z radia vyklepana antena GPS? Nechce se mi jen tak rozebirat celou palubku vubec netusim jak se tam dostat tak kdyby mel nekdo nejaky tip dejte vedet

Je : Ford Mondeo kombi 2.2 TDCi TITANIUM 114kw (155koní), černá metalíza, najeto 160738 km
Byl : Ford Focus kombi 1.8 TDDi 66kw (90koni),Diamond bílá, najeto 290902 km