Našel jsem dokonce i článek o ní (angličtina nutná):
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... ounce.html
Na uzitkacoch sa bezne testuju nove veci. Asi to je tym rychlim nabehom km, a tak maju rychlo vysledky spat v servisoch.tomrogo píše:Žirafáku, musím uznat tedy, že máš přehled a smeknout klobouk...
Teď jsem mluvil s Fordem a i když ten projekt má název Puma (a původně to bylo plánováno pro Pumu, tak jsem v tom žil i já), tak nakonec ty díly budou určený do Tranzitů a pro vany... Ten projekt se měl rozjet původně už loni v únoru, ale Ford měl problémy a po odeslání pár vzorků proběhly změny a začínájí se dávat na tyhle užitkový auta. Nechápu, byl jsem z toho sám překvapen. Ale fakt je, že mě tvůj příspěvek donutil si to vyjasnit
Taková je halt dneska doba, SUV/Cross vládne bohužel/bohudík (jak to kdo vidí) uplně všemu.robbert píše:Takže místo kupéčka bude SUV. Ale tak nějak se bojím toho, že to Ford, jak je jeho dobrým zvykem zabije cenou.
Pokud je to diktát automobilek kvůli vyšším ziskům, s tím asi moc udělat nedá. Pokud je to móda, pak ať si lidi ve velkých městech nestěžují, že nemají s těmi obludami kde parkovat.Sentik píše:Taková je halt dneska doba, SUV/Cross vládne bohužel/bohudík (jak to kdo vidí) uplně všemu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů