Kolik procent z ceny nového auta má prodejce???
- Forfoc
- Pokročilý
Kolik procent z ceny nového auta má prodejce???
Kolik procent z ceny má prodejce(rabat). Myslím u prodeje zcela nových aut v autorizovaném servisu. Na netu jsem četl, že není problém dohodnout 10% slevu. Auto jsem kupoval nové, ale v ČR mi nikdo žádnou slevu nenabídl a proto jsem auto koupil na Slovensku.
- Ahmed
- Test driver
Re: Kolik procent z ceny nového auta má prodejce???
Maji dost, aby si mohli dovolit slevu, ale ne tolik, aby je to uziviloForfoc píše:Kolik procent z ceny má prodejce(rabat). Myslím u prodeje zcela nových aut v autorizovaném servisu. Na netu jsem četl, že není problém dohodnout 10% slevu. Auto jsem kupoval nové, ale v ČR mi nikdo žádnou slevu nenabídl a proto jsem auto koupil na Slovensku.

- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To je divný, že ti žádnou slevu nenabídli. Kupoval jsem auta do firmy ( VW T4 a Fabia) a prodeji na slevičky docela slyšeli. Zejména, když se zmíníš, že ti jinde nabídli míň - a to jsem si nevymýšlel. Ale už si nevzpomenu kolik % to tak mohlo být. 

nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsi ho tam platil bez dane a tady jsi zaplatil dan ?Forfoc píše:Kolik procent z ceny má prodejce(rabat). Myslím u prodeje zcela nových aut v autorizovaném servisu. Na netu jsem četl, že není problém dohodnout 10% slevu. Auto jsem kupoval nové, ale v ČR mi nikdo žádnou slevu nenabídl a proto jsem auto koupil na Slovensku.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- zralok
- Nováček
To by mě taky zajímalo jak se kupuje nové auto na slovensku. Můžes sem hodi podrobný popis, co jsi všechno musel na Slovensku a u nás při tom nákupu udělat a jak jsi auto dovezl. Díky moc.Forfoc píše:Kolik procent z ceny má prodejce(rabat). Myslím u prodeje zcela nových aut v autorizovaném servisu. Na netu jsem četl, že není problém dohodnout 10% slevu. Auto jsem kupoval nové, ale v ČR mi nikdo žádnou slevu nenabídl a proto jsem auto koupil na Slovensku.
- Forfoc
- Pokročilý
Vše jsem vyřizoval po telefonu. Objednal jsem požadované auto v požadované výbavě. Pak jsme se domluvili na konkrétní den, kdy jsem si pro auto jel. Prodejce zajistil převozní značky a předem poslal kopii techničáku, dle které jsem ještě před odjezdem zaplatil u nás povinné ručení. Auto prodali už rovnou bez daně a platil jsem ho na místě v hotovosti. Prodejce se mnou zajel do banky a v bance jsem složil požadovanou sumu na jejich účet, pak už jsem si auto převzal a fičel domů.
V ČR jsem na finančáku zaplatil DPH (úplně stejná částka jako mi odečetli na Slovensku-19%), sice na mě koukali jak z jara a nějakou dobu jim trvalo než zjistili co a jak (vyřízení trvalo 2 dny), pak už jsem jen zašel na obecní úřad a tam mi, na základě potvrzení z finančáku o platbě DPH a slovenského techničáku, během hodinky vystavili český techničák.
To je asi tak zhruba vše. Jen snad , že výměnu peněz jsem provedl v Praze http://www.exchange.cz/kontakt.phtml , kde měli bezkonkurenčně nejlepší kurz.
V ČR jsem na finančáku zaplatil DPH (úplně stejná částka jako mi odečetli na Slovensku-19%), sice na mě koukali jak z jara a nějakou dobu jim trvalo než zjistili co a jak (vyřízení trvalo 2 dny), pak už jsem jen zašel na obecní úřad a tam mi, na základě potvrzení z finančáku o platbě DPH a slovenského techničáku, během hodinky vystavili český techničák.
To je asi tak zhruba vše. Jen snad , že výměnu peněz jsem provedl v Praze http://www.exchange.cz/kontakt.phtml , kde měli bezkonkurenčně nejlepší kurz.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- Honza
- Zkušený
- Forfoc
- Pokročilý
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zírámHonza píše:Známý kupoval ve fordu Mondeo(2,0TDCI Ghia)-cena 890 tis. dostal 10% slevu,že je doktor...,10% slevu,že už u nich Forda kupoval a ještě něco-auto stálo ve finále 560tisíc.....(papíry jsem viděl)

nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To zirame vsichni. Chtelo by to seznam, kdo vsechno ma jeste slevu mimo doktoru.Blekota píše:Tak to zírámHonza píše:Známý kupoval ve fordu Mondeo(2,0TDCI Ghia)-cena 890 tis. dostal 10% slevu,že je doktor...,10% slevu,že už u nich Forda kupoval a ještě něco-auto stálo ve finále 560tisíc.....(papíry jsem viděl)

- Honza
- Zkušený