Výbava Ghia
- cooper
- Nováček
Výbava Ghia
Já nevím kde se na to tady přeptat....chtěl bych koupit ford focus kombi 1,6 16V 74Kw ale po faceliftu. Já myslím, že byl v roce 2001 ale nevím přesně od jakého měsíce a hlavně jaký byl rozdíl proti původní verzi a jak poznat, že se skutečně jedná o novější model. Potom bych rád věděl co obsahuje verze ghia v takzvaném "základu". Je v tom obsažené automatické-digitální klima a 4*el. okna a nebo je to ještě nadstandard? Potom jsem se někde-možná i tady dočetl že focus má problémy s korozí pátých dveří a snad lemů nebo podběhů. vylepšilo se to právě s tou modernizací a nebo ne? Díky
bez fordu focus....
- Honza
- Zkušený
Ghia-4x ABG,4x el. okna,vyhřívané zrcátka,ostřikovače,čelní sklo.Interiér-lišty dveří palubka,řadička,tunel-dřevo.El sedadlo řidiča,exteriér-chrom lišta pátých dveří,chrom lišta předního nárazníku,zrcátka v laku.Aspoň tak je to u mně,ale to se může lišit podle země určení.S korozí problém nemám...
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- cooper
- Nováček
Takže výbava ghia může být i bez klima? Aspoň jsem pochopil, že jí nemáš. JO jak jsi psal o té liště na pátých dveřích, tak jsem si vzpomněl-prý tam pod ní to dost rezne-ale myslím, že to nebude problém všech spíš těch o které nebylo dobře postaráno. Já to chci z Německa tak je možné že tam jsou rozdíly jak jsi psal. Potřeboval bych právě co nejvíc info-já myslel, že je to všude stejné...Dík
bez fordu focus....
- cooper
- Nováček
A máš tam teda manuální a nebo tu digitální klimu-s tím půlkulatým displejem uprostřed? To právě mám na ymsli jestli to je ve výbavě ghia standard a nebo je to jen na přání a člověk si musí o to extra říct pokud hledá auto. jakou máš zkušenost s překonávaním nerovností-mysím tím jak moc je to auto pohodlné, tiché...
bez fordu focus....
-
- Test driver
Koukni se sem - http://www.acdorda.cz/download/katalog/ ... 2004_5.pdf .
Ale jak píše Honza, pro různé země se to mohlo lišit.
Ale jak píše Honza, pro různé země se to mohlo lišit.
- Honza
- Zkušený
S tou klimou ti to neřeknu,ale myslím,že po faceliftu je to standard,ale to by ti nejlím řekl Foki.
Co se týče nerovností,tak nevím,co chceš slyšet.FF skvěle sedí už v sérii,hlavně díky víceprvkové zadní nápravě a dobrému těžišti.Já mám sportovní podvozek a to je o něčem jiným.
Co se týče nerovností,tak nevím,co chceš slyšet.FF skvěle sedí už v sérii,hlavně díky víceprvkové zadní nápravě a dobrému těžišti.Já mám sportovní podvozek a to je o něčem jiným.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- cooper
- Nováček
for Radek 1.8 16V - díky za odkaz to jsem nikde nenašel. Takže v ghia výbavě je tam manuální klima a digitální je na přání takže budu muset shánět přímo s tím.
for Honza - jasně já měl na mysli jestli když se jede s focusem po dírách tak aby to extra netlouklo. zatím jsem v něm nejel. Pouze v mondeu a to byla paráda tak když to bude stejné...
o a když máš tu krátkou verzi-vezl si někdy v kufru kočáreka jak tam zbalo místa? já jen kdyby se naskytla dobrá koupě krátkého a ne kombi...to jen tak pro zajímavost.
jen by mě zajímalo kdy se měnil ten facelift a jaké tam byly změny...ale já se to časem dozvím..
for Honza - jasně já měl na mysli jestli když se jede s focusem po dírách tak aby to extra netlouklo. zatím jsem v něm nejel. Pouze v mondeu a to byla paráda tak když to bude stejné...

jen by mě zajímalo kdy se měnil ten facelift a jaké tam byly změny...ale já se to časem dozvím..

bez fordu focus....
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
videl jsem ghiu bez klimy a videl jsem nekolik aut s ghia a mely jen 2x el okna . takze jaka zeme jina vybava .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Ahmed
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, přesně jako u mě, mám sice ghiu, ale jen 2x airbag a v el. jen přední okna. Je to prý podle země dodávání a taky podle požadavků jednotlivých importérů.Ahmed píše:A tusim, ze byly i s 2x airbag, ne? Ty vybavy jsou celkem zmatene, takze prakticky muzes mit lepsi vybavu, i kdyz to auto neni Ghia.foki píše:videl jsem ghiu bez klimy a videl jsem nekolik aut s ghia a mely jen 2x el okna . takze jaka zeme jina vybava .

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- romanm
- Junior
facelift je od r.v. 11.2001 (možná se mýlím)změny:přední nárazník,přední maska,zadní nárazník,světlomety,uvnitř tuším ten gumový odkládací prostor před řadičkou-když tak doplnte 

Naposledy upravil(a) romanm dne 20.08.2006 13:30, celkem upraveno 1 x.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
aneb co někde (třeba u nás) prodávají honosně jako ghia, jinde by po takové výbavě ani pes neštěknulfoki píše:videl jsem ghiu bez klimy a videl jsem nekolik aut s ghia a mely jen 2x el okna . takze jaka zeme jina vybava .

FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014