Srázekl by se měl konat ve dnech 14 a 15.11.2009 Je to jediný volný termín kdy se podařilo Juniorovi zařídit ubytování v rekreačním zařízení Ředkovec. http://www.redkovec.cz/
Pro tuto lokalitu jsme se rozhodli z důvodu polohy uprostřed ČR.
v sobotu by sme asi něco společně ugrilovali a jelikož bude asi už chladněji by sme popáchali něco v hlavní budově, nějaký drobný prográmek i pro děti

Pokud by měl někdo nějaké dotazy či náměty rádi je zodpovím buď já nebo Junior.

Seznam zatím přihlášených:
Junior + Terka
Bobani + 3 + Almička?
Gines + Peťa
Rumcajs (už o tom ví) + Manka
alexino
Damon + Fofinka + 2
Ada na 99,9% s noclehem
Lukysek
Mira + 3 + Matýsek
Ada
NEEO
frantik.17
Naraxis
Joose
Dnes mi Junior poskytl nové informace ohledně srázku.
Ahoj,
takže dodatečné informace k našemu Listopadovému srazíku na Ředkovci:
Cena: Předpokládám, že polopenze:
345,- dospělá osoba (snídaně,večeře,nocleh)
255,- děti (3-12let)(snídaně,večeře,nocleh).
Ubytování ve 16x dvoulůžkovejch, 5x 4lůžkovejch pokojích
Cena je za obsazené lůžko.
Info pro pejskaře - moc mě to mrzí, ale neuvědomil jsem si dost podstatnou věc, celá hlavní budova má za vchodem botníky a zbytek jsou položené koberce takže vzhledem k nevyzpytatelnosti Listopadového počasí (mokro,bláto) jsou majitelé ochotni pojmout za pevně stanovených podmínek jednoho až dva malé psíky typu "yorkšír" (a jim podobná kapesní plemena) - cena 10,- na den(beze stravy ).
Tímto bych se chtěl strašně moc omluvit za moji mystifikaci ohledně ubytování s pejskama.
Pevně doufám, že mi toto mé pochybení odpustíte a že se snad podaří Vaše čtyřnohé přátele uskladnit tak aby jste se mohli zúčastnit.
Jinak kapela bude!! (poprosím přidat do seznamu Pavel+Dáša, Fredy + Andrea+Adam, Vláďa + přítulka -poslední dva ještě upřesní, a ke Mě s Terkou přidat ještě Míšu)
Jo a vzhledem k počtu bude přítomen místní kuchař.
A jak pátek tak sobota zamluven bar (objednán sud piva(snad to nějak zvládneme ))
Snad jsem nic nezapoměl Junior.