Povodeň mě připravila o pravý blinkr na blatníku . I s káblama . Narychlo jsem na fóru nenašel info z kterého kabelového svazku je vyvedena kabeláž přívodu na blinkr . Z motorového prostoru nebo z kabiny ?
Svítí mi trvale kontrolka airbagů . Ví někdo kde je čidlo ? Dnes mi poprvé kontrolka chvílemi zhasínala . Je to možné vysycháním ?
Boční blinkr a kontrolka airbagů .
- Bulbaj
- Nováček
- ElBunda
- Nováček
Re: Boční blinkr a kontrolka airbagů .
To Bulbaj: Blinkr nevím, svícení airbagů mi dělal Foki v pátek. Možností je přehršel, chce to diagnostiku. U mně to bylo přední nárazové čidlo (nad chladičem na plechu zespodu). Chladič se musí popustit, čidlo je na 2 šroubech. Při demontáži MUSÍ být vyplé zapalování. Měl jsem korozi na konektoru, prolezlo to dovnitř čidla, takže nové. Nečekej na vysušení, vyndej, vyčisti a nakonzervuj, ušetříš bratru 1500 Kč 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kabel vede v plastovem podbehu ze svazku mezi motorem a pocitacem .Bulbaj píše:Povodeň mě připravila o pravý blinkr na blatníku . I s káblama . Narychlo jsem na fóru nenašel info z kterého kabelového svazku je vyvedena kabeláž přívodu na blinkr . Z motorového prostoru nebo z kabiny ?
Svítí mi trvale kontrolka airbagů . Ví někdo kde je čidlo ? Dnes mi poprvé kontrolka chvílemi zhasínala . Je to možné vysycháním ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Bulbaj
- Nováček
Dík všem , kabel nalezen po sundání plastového podběhu - i s konektorem . Dal jsem nový blinkr a je to OK. Kontrolka airbagů svítí stále . Až bude čas zkusím to odstranit .
- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
To Bulbaj: kontrolka obvykle jen nesviti, ale po zapnuti klicku nejdriv blika. Ukazuje dvoumistny kod, jednotlive cislice kodu odpovidaji poctu bliknuti. Jednotka Ti vyblika kod celkem trikrat a pak zustane kontrolka svitit. Nekde najdu seznam kodu a pricin poruch, posledni dobou jsem se okolo toho trochu hrabal ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá