průměr replikové poloosy
- SlavaM
- Nováček
průměr replikové poloosy
Ahoj , koupil jsem v elitu repasovanou levou poloosu na focuse 1.6 Zetec 16V, 74kW a při porovnání se starou poloosou je jediný rozdíl v průměru tyče poloosy. Ta stará tyč má průměr 31 mm a tato nová repasovaná od firmy GENERAL RICAMBI má tyč tlustou jen 26 mm. Nevím jestli je to jedno nebo ne , protože ta původní originální poloosa se stejnak u kloubu zůžuje na nějakých 23 mm ( tam co je tísícihran na křížku ).Bojím se střihnutí polosy,když je o cca 5 mm na průměru slabší. Myslíte že se může něco stát ? .Hrabačky na asfaltu nejezdím.Dík za info , případně napište zkušenosti s touto firmou.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: průměr replikové poloosy
hledam to , nekde mam fotku repliky poloosy jak se strihla na krizovatce ale nemuzu to najit . to je jedna vec a druha ze tam davaji jine manzety nez ma ford a nevim kde by se shanely
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- SlavaM
- Nováček
ahoj ,tu fotku střihlý polosy jsem viděl , byl to příspěvek od tebe do fora a psal jsi tam ,že byla v průměru 2,5 cm , což je o 5 mm méně než originál.Právě toto mě zarazilo a tak jsem psal na forum.Jinak tu poloosu mam už na autě, tak snad uvidíme jestli vydrží.S těma manžetama máš pravdu,jsou jiný. V jiným příspěvku jsem psal o potížích s vibracemi s autem v tahu nad 100 km/h , vyměnil jsem proto levou poloosu ( ted je tam ten repas ) a zdá se mi ,že je tam zlepšení s vibracemi tak o 50% , takže mě čeká ještě druhá strana , ten kloub tam je taky mírně vydřenej ..
. Zatím to ale nechám ,čas ukáže..

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
za posledni 2 tydny jsem menil a bud menit 3 sady ale menim jen ten kloub ktery je u kola , takze pokud nekdo poskodi manzetu , tak muze dat original a nemusi nikde nic shanet a nemusi mit strach ze se to nejak střihne . je teda pravda ze to je trochu drazsi ale zase je to original , priplatit si treba 1500 na jedne strane za klid ? ...... 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé