FoFo kombi
- LukPe
- Junior
FoFo kombi
Zdravím, sháním FoFo kombi, nafta, po face v roce 2001, cena do 110 000? Co muzu cekat za tuto cenu?
Diky
Diky
Ford Focus Turnier 1.8 TDCi 74kW, 11/2002, Dark Grey

-
- Nováček
Re: FoFo kombi
Mno ceny spadli, takže by to mělo stačit, ale TOP stav nečekej..bude to nejspíš 1.8Tddi, jakej je nwm někdo na něj nedá dopustit jinde se píšše, že je hodně poruchový.
Uvidíš až na místě, kdyžtak hoď fotku....jinak hlavně něvěř obligátním 90-120tkm.
Uvidíš až na místě, kdyžtak hoď fotku....jinak hlavně něvěř obligátním 90-120tkm.
Ford Focus combi Trend 1.6 16V Light Sapphire Blue
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
za 200 krevetyLukPe píše: Co muzu cekat za tuto cenu?

F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
- LukPe
- Junior
Nechci krevety...
Stačí čerstvé maso.. 
Jen, že jsem videl za 115000 u AAA pred faceliftem a byl jsem otřesenej a rozhodnutej, že FoFo nechci, ale pak jsem narazil na 2004 TDCi, v šedé, ale za 150000,- a ten mě chytl u srdce..

Jen, že jsem videl za 115000 u AAA pred faceliftem a byl jsem otřesenej a rozhodnutej, že FoFo nechci, ale pak jsem narazil na 2004 TDCi, v šedé, ale za 150000,- a ten mě chytl u srdce..

- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem v pasti. tomu nerozumím. takže vlastně víš co můžeš za 110 000 čekatLukPe píše:Nechci krevety...Stačí čerstvé maso..

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
krevety obaleny ruským kaviarem 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
prijde mi ze posledni dobou se lidi zacinaji predhanet v tom kdo sehnal levnejsi auto a nic jineho je nezajima nez cena , cena a zase cena .
nekdy az žasnu co mam v mailech za pozadavky ktere mnohdy jsou treba 100000kc pod nejlevnejsim nemeckým nakupem . dovozci nejsou copperfieldi . naopak to z nich delaji samy kupci , kdyz po nich chteji nemozne a oni to vykouzlí stocením tacho a podobne . viz treba vzpomínaný elitecars .
nekdy az žasnu co mam v mailech za pozadavky ktere mnohdy jsou treba 100000kc pod nejlevnejsim nemeckým nakupem . dovozci nejsou copperfieldi . naopak to z nich delaji samy kupci , kdyz po nich chteji nemozne a oni to vykouzlí stocením tacho a podobne . viz treba vzpomínaný elitecars .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Predne vsechny jako novacek zdravim a chvalim toto forum- o porizeni fofo silne uvazuji a zde jsem jiz za par dni docetl spousty zajimavych a vetsinou uzitecnych informaci.foki píše:prijde mi ze posledni dobou se lidi zacinaji predhanet v tom kdo sehnal levnejsi auto a nic jineho je nezajima nez cena , cena a zase cena .
Bohuzel jsem jeden z tech "lovcu cen" kteri tak irituji fokiho (asi proto na mou sz jeste ani nezareagoval). Na nasi obhajobu muzu uvest obligatni frazi, ze "prachy nerostou na stromech" a kdyz clovek do aut prilis nevidi tak ho proste musi zaujmout nabidka, kde poridi auto skoro za polovic nez na vetsine jinych mist. Na druhou stranu zas z takovych nabidek prece jen i my trochu citime nejakou levarnu a proto se obracime napr. na tohle forum, abysme byli osviceni (zcela bez ironie!) a pouceni ze takhle se auto, na ktere se nechcem vetsinu roku divat pres branu servisu kupovat neda a ziskali treba i laicke argumenty pro nase drahe polovicky.
Tak nas prosim neztracujte

Peprik
- LukPe
- Junior
- tomason
- Test driver
Vim o několika TDCI 16V Hatch v bazaru stojí přes půl roku a stojí 199000kč sorry stojí tam už 3/4roku
a v Německu je nejlevnější za 6500euro 175 tisíc +dovoz seš na 200tisíc WENSAUER vládne ESPANA
kombi došli 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nikoho nezatracujeme , jen jde o to byt v realnem svetepeprik píše:Predne vsechny jako novacek zdravim a chvalim toto forum- o porizeni fofo silne uvazuji a zde jsem jiz za par dni docetl spousty zajimavych a vetsinou uzitecnych informaci.foki píše:prijde mi ze posledni dobou se lidi zacinaji predhanet v tom kdo sehnal levnejsi auto a nic jineho je nezajima nez cena , cena a zase cena .
Bohuzel jsem jeden z tech "lovcu cen" kteri tak irituji fokiho (asi proto na mou sz jeste ani nezareagoval). Na nasi obhajobu muzu uvest obligatni frazi, ze "prachy nerostou na stromech" a kdyz clovek do aut prilis nevidi tak ho proste musi zaujmout nabidka, kde poridi auto skoro za polovic nez na vetsine jinych mist. Na druhou stranu zas z takovych nabidek prece jen i my trochu citime nejakou levarnu a proto se obracime napr. na tohle forum, abysme byli osviceni (zcela bez ironie!) a pouceni ze takhle se auto, na ktere se nechcem vetsinu roku divat pres branu servisu kupovat neda a ziskali treba i laicke argumenty pro nase drahe polovicky.
Tak nas prosim neztracujte
Peprik
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No mi osobně taky Foki neodpověděl na SZ, ale rovnou tady udeřil. Denně se mi množí SZ a telefonáty od lidí, kteří chtějí kouzlit. U mě je teď v modě hláška "za 200 krevety" ale tento týden už klesla požadovaná cena krevet na 50. To už nejde.foki píše:prijde mi ze posledni dobou se lidi zacinaji predhanet v tom kdo sehnal levnejsi auto a nic jineho je nezajima nez cena , cena a zase cena .
Opět tady nastíním jeden hovor.
Zákazník: Dobrý den. Volám Vám z fora a máte tam na sebe dobré reference. Měl bych zájem o Focuse.
Já: To mě těší, co by to mělo být.
Z: Nechci se napálit a nevěřím bazarům a proto chci kvalitu.....(teď mi vyjmenoval požadavky)
J: OK. Aby to bylo přesně tak, jak chcete, bude to kolem 260t Kč.
Z: Ale to je moc. V bazarech to mají už za 220t Kč.
J: V pořádku, máte pravdu, běžte si to tam koupit.
Z: Ale na Vás jsou dobré reference a proto Vám volám.
J: Takže jestli tomu rozumím tak chcete kvalitu a cenu jako v bazaru?
Z: Tak nějak
J: Tak to mi potom nevolejte.
Následovala SZ Fokimu a vidím, že má obdobný problém.
Peníze nerostou na stromech a všichni jsou tak bohatí, aby si mohli kupovat levné věci.
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nedošlytomason píše: WENSAUER vládne ESPANAkombi došli

A pozor teď na krátké Španělské 1,6 TDCI. Proběhl ve Spainu výprodej aut jedné firmy. Měli nalítáno kolem 170 - 210 tkm a dost domlácené. Prodávaly se za směšnou cenu - já nekoupil ani jeden (to fakt nešlo), ale češi a němci kupovali. Pokud uvidíte 1,6 TDCI rv 2005 (šedá, černá, stříbrná, modrá) a klidně z německa, protože tam jsou reexporty ze Spainu, s nájezdem pod 100 tkm, trvejte na servisní knížce. Pokud bude prázdná, nebo nevyplněná, běžte od toho auta pryč - je stočené a po laku !!!!
- LukPe
- Junior
Dobre, pokud bych slevil z naroku a stacilo by mi TDDi, na jakou cenu bych se mohl dostat?
Chci mit prehled o cenach,aby me to v bazaru varovalo, nerad bych naletel... A nemuzu si dovolit zatizit rozpocet, to uz bych musel uvazovat o jinem aute, protoze rez pred faceliftem me strasi.. Diky
Chci mit prehled o cenach,aby me to v bazaru varovalo, nerad bych naletel... A nemuzu si dovolit zatizit rozpocet, to uz bych musel uvazovat o jinem aute, protoze rez pred faceliftem me strasi.. Diky

- pbjun
- Test driver
Ja bych uz auto z ceska nechtel a uz vubec ne z bazaru! Co sme tedka s babou prolejzali bazary jak velke tak male - hledame nejakou peknou fiestu tak sme byli jeste zklamanejsi nez kdyz sme kupovali jeji soucasne auto
Vetsina aut v bazarech jsou bourane vraky se stocenyma kilakama... Je to fakt humus...