Má někdo v Mondeu?
O něčem uvažuju, jde o to, že v Mondeu to rádio je dost nízko, takže by při vyjíždění mohla vadit řadící páka (3 a 5 rych. stupeň) jak na koukání, tak na vyjíždění.
Našel jsem 2druhy plastových rámečků do Modnea, aby tam 1din autorádio vůbec drželo, a jeden se dává pod rádio a druhý nad rádio. Takže teoreticky si člověk může vybrat, ale pokud bude autorádio nahoře, tak je tam zase zhruba 1-1,5cm převis, kde by taky mohl vzniknout problém....
Neřešil to někdo? Pokud ne, tak mě přijde jeden kousek a oba druhy rámečků v průběhu příštího týden, takže o víkendu můžu poskytnout foto a zkušenost.
Autorádio s vyjíždějícím LCD
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Autorádio s vyjíždějícím LCD
Mondeo ST220; 3.0 V6 166kw; 2003
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autorádio s vyjíždějícím LCD
Nevím tedy jak držíš řadičku,ale mě se s navi denso stává poměrně často,že při trojce drcnu do displeje.Ještě jsem ho nerozbil
,ale umístění je opravdu nízko...

-
- Zkušený
Jj, opravdu by to mohlo být riziko, ale ten schodek by vadit možná ani nemusel, protože jsem viděl už 2 rádia, které vyčuhovaly o cca 1,5 - 2,5 cm. Stačí si to tedy zjistit u prodejce.
Nemuselo by být špatné i 2din rádio s vestavěným LCD bez vyjíždění, ale u tohoto řešení je asi větší šance krádeže
Nemuselo by být špatné i 2din rádio s vestavěným LCD bez vyjíždění, ale u tohoto řešení je asi větší šance krádeže

Ex ST220 model 2004
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No do rádia teda nebouchám! Ale to umístění mi vadí!m.a.x.i.m.u.s píše:Jj, opravdu by to mohlo být riziko, ale ten schodek by vadit možná ani nemusel, protože jsem viděl už 2 rádia, které vyčuhovaly o cca 1,5 - 2,5 cm. Stačí si to tedy zjistit u prodejce.
Právě že tohle není 2din, to je spíš 1 a 1/2 din.
Uvidím jak to bude vypadat, až dorazí!
Mondeo ST220; 3.0 V6 166kw; 2003