aHOJte forďáci (o:
mám k Vám všem velikou prosbu, zda tyto problémy, které popíšu již někdo z Vás měl a nebo zda by mi někdo poradil jak na ně nebo možné příciny a jejich odstranění.
První závada je, že občas při brzdění mi chcípne motor. Předtím se mi rozsvítí kontrolka baterie a oleje. Poté to chcípne a rozsvítí se kontrolka řízení.
Ta druhá závada je, že při rychlosti větší jak 60 km/h nebo tak nějak přibližně mi při zatočení vpravo škubne volant a čím větsí rychlost, tím je to horší.
Třetí je, že mi padá tachometr, ale když mi spadne, tak jako by se snížilo napětí nebo výkon, protože se mi ztrlumí také autorádio.
Předem děkuji za možné nápady, pomoc a vysvětlení.
problemy
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: problemy
Pohled laika:
1. a 3. problém baterka
2. problém Tyčka řízení, řízení, čepy
1. a 3. problém baterka
2. problém Tyčka řízení, řízení, čepy
- niTrameQ
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak že myslíš že stačí vyměnit baterku? ale kdyby to bylo baterií, tak bych měl potíže při startu nebo? Mohl by si mi doporučit přímo nějakou baterii??
Ford Focus 1.8 16V černý 3dv. hatchback
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No jak rikam, je to muj pohled laika, ale pravdou je, ze to bys nenastartoval, hold budeme muset pockat na vyjadreni zkusenejsich.. Jeste me s tim zhasinanim motoru napadla ridici jednotka, ci treba chladic, ale to by sis vsiml vysoke teploty..takze ti asi neporadim..
-
- Test driver
Za prve..Nazov vlakna nieje vhodne zvoleny,lebo ak by boli vsetky vlakna nazvane problem,tek nas klubovy vahladavac strati vyznam.
Za druhe...pytat sa naraz na 3 rozdielne veci v jednom vlakne tiez nieje najstastnejsie v jednom vlakne.
Idealne by bolo,premenovat nazov vlakna na nieco konkretne a pohladat/funkcia hledat/ na fore temy,do ktorych by sa tvoje problemy dali zaradit.
Ak nepomoze vyhladavanie,tak az potom zakladat novy prispevok.
Na tvoje otazky som ti sice neporadil,ale navod,ako sa k odpovediam dostat som ti dal
Vela stastia v hladani 
Na zaver by som odporucil po dohode s tebou toto neprehladne vlakno uzamknut a skusit zacat podla mojho navodu odznova.
Za druhe...pytat sa naraz na 3 rozdielne veci v jednom vlakne tiez nieje najstastnejsie v jednom vlakne.
Idealne by bolo,premenovat nazov vlakna na nieco konkretne a pohladat/funkcia hledat/ na fore temy,do ktorych by sa tvoje problemy dali zaradit.
Ak nepomoze vyhladavanie,tak az potom zakladat novy prispevok.
Na tvoje otazky som ti sice neporadil,ale navod,ako sa k odpovediam dostat som ti dal

Na zaver by som odporucil po dohode s tebou toto neprehladne vlakno uzamknut a skusit zacat podla mojho navodu odznova.
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
add 3) cidlo tachometra
ako pise Zirafak, hledat a hledat a hledat http://www.ford-focus.cz/forum/search.php
ako pise Zirafak, hledat a hledat a hledat http://www.ford-focus.cz/forum/search.php
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

-
- Test driver
po dohode s niTrameQ-om a kvoli zachovaniu prehladnosti,vlakno zamykam
lock

lock