Central funkce
-
- Nováček
Central funkce
Ahoj, tak jsem se včera stal hrdým majitelem ff 1.8, ale nějak jsem nepochopil dálkové ovládání. Když zamknu dálkou zamknou se všechny dveře ale při odemčení jdou otevřít jen ty u řidiče. Když otevřu klíčkem je to ok a otevřou se všechny. Další věc že mi nefunguje otevírání, kufru dálkou - normálně klíčem i tlačítkem to jde. Je možný že u některých typů nefungovalo? Na klíčku symbol mám ale vypadá to že tam není tlačítko.
Ford Focus Hatchback 1.8 16V, r.v. 12/1998, 1 x airbag, ABS, autorádio, CD měnič, CD přehrávač, centrální zamykání, el. ovládání oken, manuální klimatizace, tónovaná skla, senzor opotřebení brzdových destiček
- Miroslav K
- Nováček
Re: Central funkce
Tohle je tu na fóru popisováno mnohokráte...stačí využít funkci "hledat"..
Jinak to dálkové je tak nastaveno..jedním zmáčknutím se otevřou dveře jenom u řidiče, druhým všechny..dá se to změnit..kufr taky potřebuje dvě zmáčknutí (ochrana proti náhodnému zmáčknutí)..viď vlákna v tomhle fóru ( http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... mit=Hledat )
Jinak to dálkové je tak nastaveno..jedním zmáčknutím se otevřou dveře jenom u řidiče, druhým všechny..dá se to změnit..kufr taky potřebuje dvě zmáčknutí (ochrana proti náhodnému zmáčknutí)..viď vlákna v tomhle fóru ( http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... mit=Hledat )
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Výtej, s výběrem auta jsi udělal dobře,v profilu si dej do podpisu "iniciály", tak jak máme skoro všichni.
Pro příště využij funkci "hledat", tam bys svůj problém určitě našel.
DO funguje tak: při odemykání se při jednom stisknutí tlačítka odemknou dveře u řidiče, následným stiskem tlačítka se odemknou ostatní dveře.
U kufru je to podobný, tlačítko musíš zmáčknout dvakrát.
Tak ať Ti autíčko slouží
Pro příště využij funkci "hledat", tam bys svůj problém určitě našel.
DO funguje tak: při odemykání se při jednom stisknutí tlačítka odemknou dveře u řidiče, následným stiskem tlačítka se odemknou ostatní dveře.
U kufru je to podobný, tlačítko musíš zmáčknout dvakrát.
Tak ať Ti autíčko slouží

- Miroslav K
- Nováček
-
- Test driver
novacik privitany a nasmerovany do spravneho vlakna
,takze
lock

lock