vid tu:
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 59#p337559
blizsie popisem po dnesnej montazi
Lenkeinschlagbegrenzer-obmedzovac dorazu riadenia
-
- Test driver
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lenkeinschlagbegrenzer-obmedzovac dorazu riadenia
ak sa da, sprav aj nejake fotky pred a po, aby sme vedeli o kolko sa da menej zatacat..
-
- Test driver
to bude ozaj minimalne a fotakom nemozne ani nafotit
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
aha. tak mozno nejaky test na parkovisku, vytocit nadoraz a spravit nejaku zakrutu..
alebo kasli na to
alebo kasli na to

-
- Test driver
takze.
dorazy na riadeni namontovane.bolo potrebne demontovat dekel pod motorom a obe predne kolesa.stiahnut dole manzety na riadeni a vlozit do riadenia na obe strany modre,plastove kruzky.Predtym ich bolo treba zahriat v teplej vode,aby zmakli.Nakoniec manzety naspat a upevnit prilozenou kovovou sponou.
cele to trvalo asi 1 hodinku.prve pocity?ani tam nejaky extra rozdiel nevidim.co sa pise vsak v dokumentacii,tak priemer otacania by sa mal zmenit s 10,4 m na 11,68 m.
bol som sa previest a po suchani ani stopa.
moc som toho necvakol,ale aspon foto tej dorazovej sady s navodom a miesto,kde je kruzok nasadeny.
dorazy na riadeni namontovane.bolo potrebne demontovat dekel pod motorom a obe predne kolesa.stiahnut dole manzety na riadeni a vlozit do riadenia na obe strany modre,plastove kruzky.Predtym ich bolo treba zahriat v teplej vode,aby zmakli.Nakoniec manzety naspat a upevnit prilozenou kovovou sponou.
cele to trvalo asi 1 hodinku.prve pocity?ani tam nejaky extra rozdiel nevidim.co sa pise vsak v dokumentacii,tak priemer otacania by sa mal zmenit s 10,4 m na 11,68 m.
bol som sa previest a po suchani ani stopa.
moc som toho necvakol,ale aspon foto tej dorazovej sady s navodom a miesto,kde je kruzok nasadeny.