Demontáž předních sedaček

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
mory
Nováček
Nováček

Demontáž předních sedaček

Příspěvek od mory » 11.07.2006 20:10

zdarec chlapy píšu si pro radu potřebuji vyndat sedačku spolujezdce a přišroubovat zespod cd changer (už tam byl,ale skákal tak sem ho musel sundat a změnit naklonění....) ale zpět už to i při pokusech o gymnastické polohy nejde :lol: a jelikož nechci podělat ty el připojení airbagu a další dráty co tam sou tak se chci poptat jestli už ste to někdo dělal a když tak jak????? dík

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 11.07.2006 23:28

4 SROUBY torx 50 a vyhaknout konektor
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

mory
Nováček
Nováček

Příspěvek od mory » 12.07.2006 11:49

to foki: díky myslel jsem si něco podobného jen sem si nebyl jistý.... :oops: už jdu na to jo a asi bude lepší bez zaplé muziky co? no ňáko se s tím snad poperu :D jo a ještě nemáš zkušenost s tvrdým podvozkem a skákáním cd v changeru? já doufám,že to půjde nějak vyřešit protože v pátek jedu do Písku a představa,že bez muziky tak ta je strašná....už jsem i dělal box na cd ale stejně to skáče :x tak snad teda já doufám,že to bylo špatným nastavením sklonu a nechci teď kupovat nové cd páč mám v úmyslu po vrácení papírů rovnou dvd....díky napíšu jak sem dopadl

mory
Nováček
Nováček

Příspěvek od mory » 12.07.2006 16:31

zdarec tak dokonáno...byla to chvilková záležitost :lol: cd changer už to sbírá naprosto ready což mě potěšilo takže cd se koná a neskáče :lol: tak ti chci foki ještě jednou poděkovat :wink:

Odpovědět

Zpět na „Interier“