Po natankování se ručička nehla...
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Po natankování se ručička nehla...
Zdravím,
dnes se mi stala podivná věc...když jsem měl ručičku palivoměru asi 2mm od minima, tak jsem zajel natankovat plnou nádrž. Ale po nastartování mi ručička stále ukazuje stejnou hodnotu jako před tankováním. Tak jsem zkusil znovu zapnout klíčky, dokonce i po 3km k baráku, jsem opět zhasl motor a zkusil otočit klíčkem, ale pořád to samé. Ručička ne a ne vyskočit na max.
Stalo se tohle už někomu?
To že po natankování plné mi občas spadne k nule a rozsvítí se hl. oko, tak na to jsem si zvykl, to se po cca 10km a znovu nastartování ukazuje jak má, ale tohle se mi stalo poprvý.
Jen doufám že plovák nezůstal viset a že až příště pojedu, tak to bude v pořádku.
Beri
dnes se mi stala podivná věc...když jsem měl ručičku palivoměru asi 2mm od minima, tak jsem zajel natankovat plnou nádrž. Ale po nastartování mi ručička stále ukazuje stejnou hodnotu jako před tankováním. Tak jsem zkusil znovu zapnout klíčky, dokonce i po 3km k baráku, jsem opět zhasl motor a zkusil otočit klíčkem, ale pořád to samé. Ručička ne a ne vyskočit na max.
Stalo se tohle už někomu?
To že po natankování plné mi občas spadne k nule a rozsvítí se hl. oko, tak na to jsem si zvykl, to se po cca 10km a znovu nastartování ukazuje jak má, ale tohle se mi stalo poprvý.
Jen doufám že plovák nezůstal viset a že až příště pojedu, tak to bude v pořádku.
Beri
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- Ahmed
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já jsem teď tankoval plnou a po té co 2x vypla pistole jsem podle manuálu už neměl dál tankovat, ale mě to nedalo a dokapal jsem to na zaokrouhlených 50 l. zatím je ručička pořád na max , ještě se nehla a to už mám 80 km po městě. tak doufám, že se plovák nepřilepil na strop nádrže. to by byla prča, furt plná a najednou stojím se suchou nádrží. ještě že už zhruba vím kolik ujedu, ale nesmí se mi vynulovat počítadlo.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
to Ahmed: magické tlačítko "hledat" jsem už použil, ale všude se píše že ručička spadne k nule a pak vyskočí (což se mi taky občas stane), ale mě poprvé zůstala viset tam kde před tankováním...
to Skubi: tak to jsme na tom stejně, na stojanu bylo 49,98l a už po dvou vypnutí, tak jsem tam prostě těch 0,02l docpal a těď tohle. Jen doufám že po pár km to bude vše v pořádku.
to Skubi: tak to jsme na tom stejně, na stojanu bylo 49,98l a už po dvou vypnutí, tak jsem tam prostě těch 0,02l docpal a těď tohle. Jen doufám že po pár km to bude vše v pořádku.
- Ahmed
- Test driver
Nojo, nenechavecSkubi píše:no já jsem teď tankoval plnou a po té co 2x vypla pistole jsem podle manuálu už neměl dál tankovat, ale mě to nedalo a dokapal jsem to na zaokrouhlených 50 l. zatím je ručička pořád na max , ještě se nehla a to už mám 80 km po městě. tak doufám, že se plovák nepřilepil na strop nádrže. to by byla prča, furt plná a najednou stojím se suchou nádrží. ještě že už zhruba vím kolik ujedu, ale nesmí se mi vynulovat počítadlo.![]()
![]()
![]()

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, proč všichni chcete do malé nádrže dostat šílené množství PHM. To auto pak jezdí steným způsobem, jako byste chodili pěšky s ruksakem plným zbytečných cihel. Vozíte zbytečnou zátěž a zvyšujete si spotřebu.Beri píše: to Skubi: tak to jsme na tom stejně, na stojanu bylo 49,98l a už po dvou vypnutí, tak jsem tam prostě těch 0,02l docpal a těď tohle. Jen doufám že po pár km to bude vše v pořádku.
Na zaokrouhlování u stojanu není lepší v dnešní době hodnota v Kč a ne litry? Já osobně tankuju tak, aby mi zaokrouhlili na 50ha směrem dolů, a když do plné, tak do prvního vypnutí.
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Při placení čímkoliv se zaokrouhluje na 50Ha, protože menší už nejsou. Zase nejsem takový šetřílek, ale proč to nevyužít.Beri píše:Když jsem viděl na stojanu to ošklive číslo, tak jsem to tam chtěl dostat , ať to vypadá hezky. Jinak ovšem tankuji tak jak to vyjde, ale zrovna včera to vyšlo takto...
Jinak nějaký padesátník při 50l už nehraje takovou roli, ale jinak platím kreditkou, tak je mi to stejně jedno.
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele: