chtěl bych Fokusa, poraďte
-
- Nováček
chtěl bych Fokusa, poraďte
Zdravím ve spolek. Tak nějak v září se chystám kupovat lepší auto. Vidím to na nějakou ojetinu. Octávka1 je už dost zastaralá a neni to žádný krasavec. O2 je sice pěkná, ale dost drahá. Ale co se mi moc líbí je Fokus2. Toho bych fakt moc chtěl, ale nevim jak to bude s financema. Druhá varianta by byl Fokus1 po faceliftu.
Teď co by mě zajímalo:
Od mnoha lidí slyšim "forda, opla, rendla nebrat" , že se tam věčně něco kazí, drahé náhradní díly atd... Jistota je něco z koncernu VW. Co je na tom pravdy?
Je moc velký rozdíl mezi F1 a F2?
Jo a motor bych chtěl 1.6
Díky za odpovědi, ještě se budu kdyžtak vyptávat, co mě napadne....
Teď co by mě zajímalo:
Od mnoha lidí slyšim "forda, opla, rendla nebrat" , že se tam věčně něco kazí, drahé náhradní díly atd... Jistota je něco z koncernu VW. Co je na tom pravdy?
Je moc velký rozdíl mezi F1 a F2?
Jo a motor bych chtěl 1.6
Díky za odpovědi, ještě se budu kdyžtak vyptávat, co mě napadne....
- HORST
- Test driver
Re: chtěl bych Fokusa, poraďte
Staci trosku hledat a cist, ale pokud zastavas nazor, ze jistota je v "koncernu", tak budes asi zklaman! 
Tady toho najdes habadej
http://forum.ford-focus.cz/viewforum.php?f=13

Tady toho najdes habadej
http://forum.ford-focus.cz/viewforum.php?f=13
- Ahmed
- Test driver
Jediná rozumná rada je pořádně pročíst celé forum a brát to s rozumem, protože se tady většinou řeší problémy, takže to může vypadat, že jsou všechny auta na prd, ale ve skutečnosti to tak není
Jediná jistota u koncernu je ta, že budeš mít dražší díly, možná lepší chování v servise a auto, které ti večer před barákem rozkradou na náhradní díly
Rozdíl mezi fofo I a II je velký, jsou to úplně jiné auta, jinak vypadají, je rozdíl v prostoru a pohodlí, atd.

Jediná jistota u koncernu je ta, že budeš mít dražší díly, možná lepší chování v servise a auto, které ti večer před barákem rozkradou na náhradní díly

Rozdíl mezi fofo I a II je velký, jsou to úplně jiné auta, jinak vypadají, je rozdíl v prostoru a pohodlí, atd.
- KASHA
- Pokročilý
Prej koncern
a drahý náhradní díly, hele sorry ale musím se smát. myslím, že jiný auto nemá u nás tak obsáhlé forum jako ford focus, takže fakt mrkej sem a čti, budeš vědět, co se kazí, u koncernu Ti to asi jen tak nepoví, ale pak si to nechaj zaplatit 

Naposledy upravil(a) KASHA dne 28.01.2009 21:07, celkem upraveno 1 x.
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

-
- Nováček
Jasně, díky. Už se tu tim prokousávám. To že se tu řeší problémy je mě jasné a je to dobře. Takové fóra jsou fajn, rozumuju na škoda techwebu, doufám že jednou budu plnohodnotný fokusák
- KASHA
- Pokročilý
Každý jetu vítán, může se zdát, že lidi co vlastní jednu značku vozu sou jakýmsi způsobem zaujatí, ale já myslím, že jetu hodně lidí, co mají zkušenosti i s jinýma značkama a snaží se být docela kritičtí i k focusu, musíš to brát tak, že jeto stroj a ten se prostě používání občas kazí, ať jeto stará škodárna nebo mercedes, ted jde jen oto, jak moc často a kolik to stojí, ale vyváží ti to zábava, bezpečnost a láska k autu 

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA

-
- Test driver
som zvedavý kedy sa aura nezničitelnosti a jedinečnosti koncernu konečne nadobro rozplynie..
ono prva vlaštovka su čísla predaja/koncernu oproti konkurencie, takže niekde sudruzi z Wolfsburgu udelali chybu
ono prva vlaštovka su čísla predaja/koncernu oproti konkurencie, takže niekde sudruzi z Wolfsburgu udelali chybu

- Mata
- Pokročilý
řeknu ti k tomu jedno: toužila jsem po oktávce...prostě se mi líbily...jenže ta cena!!! i ojetiny šílený (rozuměj tak před rokem a půl) a pak jsem objevila Fokuse!!!!krysolet007 píše:Jasně, díky. Už se tu tim prokousávám. To že se tu řeší problémy je mě jasné a je to dobře. Takové fóra jsou fajn, rozumuju na škoda techwebu, doufám že jednou budu plnohodnotný fokusák

- jarysek
- Junior
Já jsem auto z koncernu měl a děkuju už nikdy víc.Je fakt,že mě nechalo za celou éru jen jednou ve štychu,ale věčně nějaké problémy s elektrikou,tu nešlo tohle či tohle,pak to přestalo troubit,palubka přestala svítit atd.a tak jsem se věčně otravoval se zdánlivými maličkostmi.A to vůbec nemluvím o tom,jaké jsou to s odpuštěním trakaře.Teď si vozím zadeček ve Fofíku a až na opravdové maličkosti je to úplně jiný kafe,krásně sedí a akcelerace je lepší než u 1.8 z koncernu.Moje volba je jasná:FOCUS
- Ahmed
- Test driver
Můj sen a nebo spíš cíl byla ochcávka po tom faceliftu, 4x4 TDI, ale když jsem zjistil kolik za to chcou, tak jsem se na to vyprd, ve hře byl ještě Megan, ale nad tím jsem ani nepřemýšlel a koupil fofo I, aniž bych o něm něco věděl a nikdy jsem toho nelitoval. Ochcávku bych teď bral taky, ale jenom 4x4 kombi, černá metalíza v Laurin & Klement výbavě

-
- Nováček
Nevím, ale O1 je stará kraksna, vyrábí se snad od 96 roku (snad nekecám), a tomu neodpovídají ceny. A vadí mi jedna, dalo by se říct malichernost- přední mlhovky sou schované ve světlometech. Od auta chcu aby mělo pořádné mlhovky, vypadá parádně. Nemluvě o tom, že mlhovky nahoře ve světlech jsou na dvě věci...
No jak jsem už psal, moc se mi líbí FOFO2. Ale jak tu čtu ty problémy s nákupem ojetiny, tak mi z toho běhá mráz po zádech. Na nového nemám...
No jak jsem už psal, moc se mi líbí FOFO2. Ale jak tu čtu ty problémy s nákupem ojetiny, tak mi z toho běhá mráz po zádech. Na nového nemám...
- KASHA
- Pokročilý
nato je jedna rada, jít za fokim!

- HORST
- Test driver
Kasha ma pravdu!
Jinak jsem si vsiml, ze krysolet007 mas celkem zajimave bydliste, mezi Breclavou a Hodosem.
Hodos je mysleno asi Hodonin, ze? Kde presne?
V Breclave jsem byl na prumce, pres Hodos jsem jezdil domu - kousek od Hodose - do Kyjova.

Jinak jsem si vsiml, ze krysolet007 mas celkem zajimave bydliste, mezi Breclavou a Hodosem.
Hodos je mysleno asi Hodonin, ze? Kde presne?
V Breclave jsem byl na prumce, pres Hodos jsem jezdil domu - kousek od Hodose - do Kyjova.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
zalezi kolik do toho chces dat , da se sehnat za 200t (spanelska expujcovna ) ale to same v superstavu s peknou vybavou i za 270t(vetsinou nemecke po 1 majiteli)krysolet007 píše: No jak jsem už psal, moc se mi líbí FOFO2. Ale jak tu čtu ty problémy s nákupem ojetiny, tak mi z toho běhá mráz po zádech. Na nového nemám...
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
krysolet007: stejně se nakonec rozhodneš sám. mě do koupě nic netlačilo, měl jsem Feldu 1.6 a v hledáčku: Renault Grandtour nebo Scenic, KIA Ceed SW (nový, ale moc penízků to stojí) a Focuse ..... no a v září doufám společně oslavíme 3 roky bezproblémového soužití
(teda měnil jsem cívku 3 měsíce po koupi, jinak porucha žádná) co se týče km, tak se blížím magické hranici 100tis. na tachometru. je to z bazaru, tzn. jestli to mělo něco stočeno, tak to nevím
Do září je daleko, sám jsem zvědav v čem se ukážeš

Do září je daleko, sám jsem zvědav v čem se ukážeš