Nevíte,jestli se to dá nějak zavařit,zalepit,prostě opravit?Bojím se,že jízdou - drncáním - se to bude zvětšovat.

ja rozumim a řikám že po me 2(slovy dva tisíce kč)+práce a repase na auto...hide píše:Chtěli 3 (slovy tři) tisíce.oner píše:blbost,to je nak moc drahý...ja ho daval stříknout a stálo mě to dvojku se všim a to mám metlu..
ja rozumim a řikám že po me 2(slovy dva tisíce kč)+práce a repase na auto...[/quote]oner píše:Chtěli 3 (slovy tři) tisíce.
Zkus použít tavnou pistoli větší asi 30W, lze použít transparentní nebo černé tyčky. Protože hmota se rychle chladí, musíš ji přihřívat pistolovou pájkou, ale opatrně pájku zapínat a vypínat, aby hmota nepěnila. Nejlépe si to předem vyzkoušej. Po zaschnutí zařízneš, zabrousíš a přestříkneš sprejem. Když se ti to moc nepodaří, můžeš místo přelepit tou nějakou samolepkou. Opravdu Murphyho zákony fungují a když si to necháš opravit v servisu, tak za krátkou dobu ti to může nabourat další.fikus píše:Dneska jsem přišel k autu a ....Vzadu na nárazníku,zhruba uprostřed prasklina dlouhá asi 10 cm.Z toho trochu vykukuje nějaká bílá hmota.
Nevíte,jestli se to dá nějak zavařit,zalepit,prostě opravit?Bojím se,že jízdou - drncáním - se to bude zvětšovat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů