koupit fofo 1.6 16v r.v2006 hned nebo pockat do noveho roku
-
koupit fofo 1.6 16v r.v2006 hned nebo pockat do noveho roku
chtel bych se vas chlapy zeptat jestli mam koupit fofo 1.6 16v r.v2006 hned nebo pockat do noveho roku a jestli koupit v nemecku nebo v cesku a co rikate na fofo 1.6 16v r.v.2006 benzin najeto kolem 40000 km cena je 220 000kc.ve vybave trend s plnou servisni historii.
- Johnny K.
- Nováček
Re: koupit fofo 1.6 16v r.v2006 hned nebo pockat do noveho roku
Nesleduji situaci nějak pravidelně, protože jsem koupil FoFoII(2005) letos v dubnu a vyšlo mne to na 280tis. Dovezl mi to chlapík, ktery u nás dělá do Fordů, z Německa. No a když jsem se shodou okolností tento týden díval na autoscout.de, tak už se za tu samou cenu daly sehnat Ghie. Do té bych šel, ale na jaro ještě nebyl téměř žádný výběr a když, tak za 14tis. "éček".
Teď se dá slušně jetá Ghia (60tis.) pořídit v Německu za 10-11tis Euro. I v té silnější 1.6
Do Ghie bych dnes šel spíš než do Trendu (který mám). Hodně cenám pomohla ta krize automobilek. Na jaro to možná bude ještě lepší...
Teď se dá slušně jetá Ghia (60tis.) pořídit v Německu za 10-11tis Euro. I v té silnější 1.6
Do Ghie bych dnes šel spíš než do Trendu (který mám). Hodně cenám pomohla ta krize automobilek. Na jaro to možná bude ještě lepší...
FoFo II - kombi Trend: 06/2006, 74kW, Dark Grey
Borbet LV5 7x16 ET40; Yokohama c.drive 205/55/16

Borbet LV5 7x16 ET40; Yokohama c.drive 205/55/16

- Quickie
- Moderátor
K danemu autu ti nepoviem nič,na to sú tu iní machri..
a to, či kupit teraz alebo počkať... hm.. ked ho velmi potrebuješ tak neni o čom.. a ked ho nepotrebuješ... tak tiež neni o čom
a to, či kupit teraz alebo počkať... hm.. ked ho velmi potrebuješ tak neni o čom.. a ked ho nepotrebuješ... tak tiež neni o čom

- KubaU
- Junior
Zběžně jsem koukal na ceny v Německu u "mého" auta, a na první rychlý pohled to od října šlo dolů o cca 1000 Euro.
Kdybych čekal, tak bych ušetřil, ale taky bych neměl v čem jezdit, takže mě to celkem netrápí
Kdybych čekal, tak bych ušetřil, ale taky bych neměl v čem jezdit, takže mě to celkem netrápí

-
- Nováček
já jsem si taky nechal přivézt fofo z německa.1,6 benzín 2006,50 000tis.cena 220 000kč.na nic jsem nečekal,ty ceny už jsou tak dost dole.nemá cenu na něco čekat.aby to pak zase nevyrazilo nahoru a budeš mít po ptákách.jesli máš možnost tak do toho jdi.
Ford focus II, 1,6 16V, lpg,74 kw, r.v.2005, silver moondust
-
- Junior
Kód: Vybrat vše
chtel bych se vas chlapy zeptat jestli mam koupit fofo 1.6 16v r.v2006 hned nebo pockat do noveho roku a jestli koupit v nemecku nebo v cesku a co rikate na fofo 1.6 16v r.v.2006 benzin najeto kolem 40000 km cena je 220 000kc.ve vybave trend s plnou servisni historii.

- HORST
- Test driver
Jelikoz jsem kupoval nedavno "nove" a na protiucet nechaval "stare", tak dle "odborniku" by mela jit ojetina po Novem roce az o 10000 dolu, coz je jen jejich uvaha!
To, jak to bude, to vse ukaze cas, ale hodne lidi tvrdi, ze ted je ten "nej" cas na kupovani ojetin a novych aut v "akci"
Ale vse muze byt jinak

To, jak to bude, to vse ukaze cas, ale hodne lidi tvrdi, ze ted je ten "nej" cas na kupovani ojetin a novych aut v "akci"

Ale vse muze byt jinak

- KubaU
- Junior
Horst by mohl být politkem - poradil Ti současně koupit a nekoupit
Ale jinak má pravdu

Ale jinak má pravdu

- panther7
- Test driver
Auta půjdou určo dolů takže if nespěcháš tak čekej

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
no nekde psaly ze jsou na historickem minimu a vzhledem k tomu ze euro jde nahoru tak se da predpokladat az se vyprodaji levne kusy tak se zdrazi .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Junior
myslím,že spíš pujdou teď dolů cenama u nových vozů,který jsou na skladě.Třeba Škoda teď zavírá na 3 týdny výrobu.
-
- Test driver
pánove asi ste malinko mimo,ale automobilky prestali vyrabat na sklad už začiatkom septembra a ceny su na historickom minime, sice je to pekne a blahove si mysliet,že ceny aut pojdu až na cenu rohliku, ale nieje to pravda..
cielom importerov je teraz dopredat všetky salonove auta a auta ,ktore už boli dovezene a zbytok bude len na objednavku alebo sa nebude skratka vyrabat..
cielom importerov je teraz dopredat všetky salonove auta a auta ,ktore už boli dovezene a zbytok bude len na objednavku alebo sa nebude skratka vyrabat..
-
- Test driver
inak čo sa týka doslovnej otazky v nadpise vlakna, tak doslovna odpoved znie, čím neskor ho kupiš tym viac ušetríš 

- HORST
- Test driver
Na sklade je trosku zavadejici pojem.
Oni totiz uz delsi dobu tvrdi, ze vyprodavaji vsichni skladove zasoby, ale na druhou stranu slysis, ze se ne sklad nedela a ani vlastne nedelalo, jelikoz jsou to pro fabriky "mrtve penize".
Tak kde je potom pravda?
Nikdo nedela na sklad a prece se vyprodavaji skladove zasoby.
Jak uz jsem zminoval jinde, na svem FoFu jsem se dival, kdy byla vyrobena klima, jelikoz s tim mam neco docineni. Datum vyroby hadic a akumulatoru klimy je koncem rijna a zacatkem zari.
Kdyz si pripocteme nejakou dobu na cestu do montazniho zavodu, nejakou dobu zpet a uvedomime si, ze auto jsem kupoval zacatkem listopadu, tak to potom skladem jen projelo!
A to me take tvrdili, ze se jedna o "akci ze skladovych zasob"

Oni totiz uz delsi dobu tvrdi, ze vyprodavaji vsichni skladove zasoby, ale na druhou stranu slysis, ze se ne sklad nedela a ani vlastne nedelalo, jelikoz jsou to pro fabriky "mrtve penize".
Tak kde je potom pravda?
Nikdo nedela na sklad a prece se vyprodavaji skladove zasoby.
Jak uz jsem zminoval jinde, na svem FoFu jsem se dival, kdy byla vyrobena klima, jelikoz s tim mam neco docineni. Datum vyroby hadic a akumulatoru klimy je koncem rijna a zacatkem zari.
Kdyz si pripocteme nejakou dobu na cestu do montazniho zavodu, nejakou dobu zpet a uvedomime si, ze auto jsem kupoval zacatkem listopadu, tak to potom skladem jen projelo!
A to me take tvrdili, ze se jedna o "akci ze skladovych zasob"
-
- Test driver
Horst:je to malinko inak
auta na linke idu v určitom poradí, ak si niekto vymyslí niečo extra (čo quickie?
)alebo automobilka ma problem s určitým dodavatelom, vyrobnym procesom, tak sa to poriadne oneskorí, dovtedy samozrejme linka nemože stat,preto sa vyrabaju auta v tzv. akciach (zvyhodnena výbava a pod.) na slepo,alebo si ich dokonca sami dealeri objednavali par kuskov pre seba (pretože maju v zmluvach povinne odbery, aj ked nemaju kupcov) v kríze ale tato podmienka od noveho roku pada, pretože by to bolo pre nich likvidačne) a to su prave tieto auta na "sklade" dealeri funguju s centralnou databazou, kde sa auta objednavaju za zvyhodnenu cenu a oni dostanu čiarku za predaj, to bol napriklad presne tvoj prípad 

auta na linke idu v určitom poradí, ak si niekto vymyslí niečo extra (čo quickie?