Uz nejaky cas som "latentne" pozeral nove auto - Focus II. Prilis som na to nemal cas a C.Budejovice su riadne daleko, no nahodou som narazil na FoFo II, 2006, 2.0TDci. Cena velmi priazniva, motorizacia a vybava rovna mojim poziadavkam, farba nie je moja oblubena cierna, ale co uz. V bazari som sa dozvedel, ze fofo bol dovezeny z AT, opraveny (lava strana) - stupen poskodenia 1 (stupnica 1 az 5 v nejakych papieroch). Dojem z jazdy dobry, laickym okom som nespozoroval ziadne viditelne vady (ci uz sposobene casom, alebo tou havarkou) -ak by to auto bolo v poriadku, tak by som do toho siel.
No a teraz otazka: kedze sa stale pokladam iba za uzivatela, a nie fachmajstra, potreboval by som to auto pred kupou preklepnut, hodil by sa niekto kto pozna Focusy, je doveryhodny (odporucanie tohoto fora je myslim celkom OK), plus ak sa to podari tento vikend, mam sancu, ze mi nikto to auto nevyfukne - prosim nejake tipy?
Lokalita je Zilina, ratam ze to nebude zadara (ak mam ale spravit dobru kupu, stoji mi to za to).
Diki moc, tesim sa na odpovede...