dva blinkry
- kakabus
- Nováček
dva blinkry
Ahoj Borci, potřeboval bych se zeptat, mám focus před fl. Nyní jsem si koupil nová světla, která mají v sobě už zabudovaný blinkr. Současně bych chtěl zachovat i blinkr v nárazníku. Tím pádem bych potřeboval vědět, zda se prodává nějaký rozbočovač tak abych mohl mít zapojený oba blinkry současně. Díky za odpovědi popřípadě odkazy. 

- maniak.dj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: dva blinkry
Zdravím ... taky to tak na autě mám ... v nových světlech mám 21W žárovky a v nárazníku jsem nechal jen 5W, pro jistotu, člověk nikdy neví aby se větším odběrem proudu něco někde nepo*****. I kdyz jsou tu i takovy zkušenosti na fóru, že nechávají 21W ve světlech i nárazníku a jde jim to.
A k tomu rozbočovači ... no já to řešil naprosto jednoduše, kleště, čokoláda a bylo po problému. Od blinkrů v nárazníku jsem odstřihl kabely a k nim na čokoládu připevnil kabely do blinkrů ve světlech, všechno řádně zaizolovat a je to. Ale kdo ví, třebas i nějaký rozbočovač bude na trhu, ale já o něm nic nevím
A k tomu rozbočovači ... no já to řešil naprosto jednoduše, kleště, čokoláda a bylo po problému. Od blinkrů v nárazníku jsem odstřihl kabely a k nim na čokoládu připevnil kabely do blinkrů ve světlech, všechno řádně zaizolovat a je to. Ale kdo ví, třebas i nějaký rozbočovač bude na trhu, ale já o něm nic nevím

- forbes
- Pokročilý
cokolada jedna varianta nebo sletovat, smrstovaci buzirku a jeto

- maniak.dj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
jj ... a nebo tak ... 

- Ahmed
- Test driver
Akorát tě pak vyhodí z STK, protože nemůžeš mít vepředu 4 funkční blinkry.
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nechal bych jen jedny funkční 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- maniak.dj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To Ahmed: Nevim s tou STK to asi bude jak kde ... ale ja byl pred mesicem i s tema 4 funkcnima blinkrama a nebyl zadny problem, jen koukal na svetla jestli maji homologaci a zbytek no problemo.
Taky mam, ale v planu v narazniku blinkry nemit ... bylo to jen nouzove reseni aby tam neco bylo, kdyz uz tam neco je
. Az koupim novy naraznik tak uz bez tech der pro blinkry 
Taky mam, ale v planu v narazniku blinkry nemit ... bylo to jen nouzove reseni aby tam neco bylo, kdyz uz tam neco je

-
- Nováček
a proč by v předu nemohli blikat dvě dvojice nákladáci tam toho mají 3 prd.ještě bych se zeptal když zapojím ještě vozejk jestli něco nevotpálím s tolika žarovkama díky za odpověd fiksa
- forbes
- Pokročilý
Co se tyka svetlometu tak ty pasujou to tady rozebirat nebudu,jedna se o vyreseni el.zapojeni jelikoz konektory jsou jine,procital jsem obe fora a vetsinou se to resilo vletovanim do puvodniho svazku,touto cestou jsem jit nechtel tak jsem si umotal uni svazek ktery se pripoji do stavajici el. instalace.
Konektory:
1) ze starych svetel vykuchate konektor i s dratama a mate protikus toho co je v aute.
2)konektor nov.svetel sletujete podle schema(dohledatelnych na obou forech)s(1) a mate zakladni propojovaci svazek.
3)z objimky blinkru udelate pripojnej bod stavajiciho kabelu ktery jde do blinkru v narazniku a mate privedeny blinkr do svetel.
4)blinkr (zpet do blinkru,vyhlaska to sice nepovoluje 4 ale je to mozne, pred technic.odpojit)
5)parkovacky(pokavad mate bile blinkry muzete z nich udelat pozicky to vyhlaska nezakazuje aspon si myslim)
6) vyveden +pol parkovacek k vypinani (dodatecna montaz den.sviceni)
v pripade ze chcete blinkr v narazniku zrusit a den.sviceni nemate a ani neplanujete tak 4,5,6) ignorujte.
Konektory:
1) ze starych svetel vykuchate konektor i s dratama a mate protikus toho co je v aute.
2)konektor nov.svetel sletujete podle schema(dohledatelnych na obou forech)s(1) a mate zakladni propojovaci svazek.
3)z objimky blinkru udelate pripojnej bod stavajiciho kabelu ktery jde do blinkru v narazniku a mate privedeny blinkr do svetel.
4)blinkr (zpet do blinkru,vyhlaska to sice nepovoluje 4 ale je to mozne, pred technic.odpojit)
5)parkovacky(pokavad mate bile blinkry muzete z nich udelat pozicky to vyhlaska nezakazuje aspon si myslim)
6) vyveden +pol parkovacek k vypinani (dodatecna montaz den.sviceni)
v pripade ze chcete blinkr v narazniku zrusit a den.sviceni nemate a ani neplanujete tak 4,5,6) ignorujte.