Chci koupit FF..
- abado
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Chci koupit FF..
r.v 1999 .ser. knižka ano 1. majitel ano,stribrna metalíza,Hatchback 1,6 najeto 118000 ...vybavu to ma tokovou-- manuální převodovka, imobilizér, centrální zamykání, ABS, manuální klimatizace, el. ovládání předních oken, el. ovládání zadních oken, el. ovládání zrcátek, 2 x airbag, dálkově ovládané centrální zamykání, multifunkční volant, rádio, posilovač řízení, přídavná světla, nastavitelný volant, tónovaná skla, originál autorádio, CD přehrávač, dělená zadní sedadla, výškově nastavitelná sedadla, otáčkoměr.
CENA 142000.. neni to moc?? a nema to moc najeto??vzhled je ok....su uplny bažant.. tak poradte please....dik..
CENA 142000.. neni to moc?? a nema to moc najeto??vzhled je ok....su uplny bažant.. tak poradte please....dik..
- bruno
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslím, že to tak zhruba odpovídá a vzhledem k výbavě co píšeš je slušná, sám vím, že když jsem sháněl já auto, tak jedno mělo to a zase nemělo to, či ono a cenu jsem si dal +- kolik jsem byl ochoten dát
jsem ti asi moc nepomohl, co ?

jsem ti asi moc nepomohl, co ?

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- abado
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- masox
- Pokročilý
Re: Chci koupit FF..
Já si myslím že cenu auta z bazaru určuje rok výroby a počet ujetých km - na výbavě až tak moc nesejde - mě popravdě řečeno se ta cena zdá podezřele nízká - pořádně projdi, jestli neni po bouračce. Kdyby chtěli 155 000 tak jo, ale 142 000 je trochu podezřelý.abado píše:r.v 1999 .ser. knižka ano 1. majitel ano,stribrna metalíza,Hatchback 1,6 najeto 118000 ...vybavu to ma tokovou-- manuální převodovka, imobilizér, centrální zamykání, ABS, manuální klimatizace, el. ovládání předních oken, el. ovládání zadních oken, el. ovládání zrcátek, 2 x airbag, dálkově ovládané centrální zamykání, multifunkční volant, rádio, posilovač řízení, přídavná světla, nastavitelný volant, tónovaná skla, originál autorádio, CD přehrávač, dělená zadní sedadla, výškově nastavitelná sedadla, otáčkoměr.
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chci koupit FF..
Mně to případá úměrný.... Každopádně FF pořádně prohlídni..abado píše:r.v 1999 .ser. knižka ano 1. majitel ano,stribrna metalíza,Hatchback 1,6 najeto 118000 ...CENA 142000.. neni to moc?? a nema to moc najeto??vzhled je ok....su uplny bažant.. tak poradte please....dik..
Mnoho zdaru

nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
- abado
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
:(
Saakra.. je prodany..
ale nasel sem jeste jeden.. tebn neni prodany.. FF 1,4 cerveny r.v 1999 najeeto 83tisic airbag, ABS, centrální zamykání, el. okna, imobilizér, originál autorádio, střešní okno
..???

..???

OCTAVIA 1.9TDi
- Honza
- Zkušený
1,4?Ujasni si,co od auta čekáš...Jestli jezdíš dálky,nebo jen couračky,jestli jezdíš na spotřebu,nebo jestli se chceš trošku vyřádit....1,4 je podle mně dobrá na město a kratší vzdálenosti,navíc když ji naložíš,tak bude dost líná.
Hlavně nic neuspěchej,ujasni si co chceš a v klidu hledej,nemá smysl kupovat hned první FF,který uvidíš,jen proto,že ti vyhovuje cena.
Já jsem hledal 2 měsíce....denně na internetu,jezdil jsem po bazarech a co jsem někdy viděl bylo děsný,bohužel se lidi někdy ukvapí a pak litujou.
Tak hodně štěstí při výběru a dej vědět,jak jsi dopadl.
Hlavně nic neuspěchej,ujasni si co chceš a v klidu hledej,nemá smysl kupovat hned první FF,který uvidíš,jen proto,že ti vyhovuje cena.
Já jsem hledal 2 měsíce....denně na internetu,jezdil jsem po bazarech a co jsem někdy viděl bylo děsný,bohužel se lidi někdy ukvapí a pak litujou.
Tak hodně štěstí při výběru a dej vědět,jak jsi dopadl.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- abado
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
..
hmm taky pravda..uz me poradil i kamos....a chci aby to mlo i klima.. a na tu 1,4 sem se vys... v pondeli jedu do brna.. tam se jedu podivat na 1,8 ..nevim no.zatim se divam..a hledam a budu mit ssebou automechanika od fordu takze mi i poradi
OCTAVIA 1.9TDi
- Standik84
- Nováček
K tomu prvnimu Focusu co jsi tu psal,podle me je 144000Kc malo,bud budou stoceny km,sesrvisla s jednim-poslednim zaznamem a co jsi vazne myslim je to,ze pokud pisou rok vyroby 99,tak bacha na to,aby to nebylo uvedeni do provozu 99,ale rok vyroby 98...to delaji temer vsichni bazarnici.Je to od nich velice nesolidni,ale funguje to tak.To by pak ta cena odpovidala.1.4 je lina,airbagy-pokud myslis jeden,zda se mi malo,jinak nic prosti cerveny,ale vseobecne byvaji za min penez,moc se asi lidem na Focusovi nelibi.Jo a my shaneli asi pul roku,az vcera konecne vyslo!!!
- Honza
- Zkušený
GratulujuStandik84 píše:K tomu prvnimu Focusu co jsi tu psal,podle me je 144000Kc malo,bud budou stoceny km,sesrvisla s jednim-poslednim zaznamem a co jsi vazne myslim je to,ze pokud pisou rok vyroby 99,tak bacha na to,aby to nebylo uvedeni do provozu 99,ale rok vyroby 98...to delaji temer vsichni bazarnici.Je to od nich velice nesolidni,ale funguje to tak.To by pak ta cena odpovidala.1.4 je lina,airbagy-pokud myslis jeden,zda se mi malo,jinak nic prosti cerveny,ale vseobecne byvaji za min penez,moc se asi lidem na Focusovi nelibi.Jo a my shaneli asi pul roku,az vcera konecne vyslo!!!

FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel to neni vina bazarniku ale legislativy , protoze i v nemecku se nebere skutecny rok vyroby ale uvedeni do provozu .a podle toho jsou i tabulky a vse co je s tim spojene . jedine u nas se rika rok vyroby vsude jinde je to prvni prihlaseni . a v tomhle se bazarniku musim zastat protoze kdxz kupuju a zeptam se na rok a reknou mi ze prvni mesice roku a ja jim reknu ze to je vyroba rok pred tak mi rekne ne je to tak jak je uvedene . a s tim clovek nic neudela . proto uz v novych technicakach neni rok vyroby ale prvni uvedeni do provozu .Standik84 píše: co jsi vazne myslim je to,ze pokud pisou rok vyroby 99,tak bacha na to,aby to nebylo uvedeni do provozu 99,ale rok vyroby 98...to delaji temer vsichni bazarnici.Je to od nich velice nesolidni,ale funguje to tak.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé